2777
2789
عنوان

شغلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 18 پست
پرستاری عشقه آرامشه زندگیه 😍😍💔💔🥀🥀

خودت پرستاری؟؟؟!!

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه💔

خب پس هیچوقت آرزو نکن پرستار باشی 

آخه از دورم قشنگ نیست بگم آواز دهل شنیدن از دور خوش است 

وقتی سابقت پایین باشه هفته ای هشت تا شیفت باید بری 

وقتی لانگ بخوای بری باید از هفت صبح سر کار باشی تا هشت شب،حالا فکر کن لانگ باشی فرداشم صبح 

متاهل باشی و بچه دار که دوبل سخت تره،شب میری شیفت از هفت عصر تا هشت صبح،صبح که برمیگردی تازه بچت از خواب بیدار شده،نه توان داری کاری کنی نه میتونی بخوابی 

برا یه مناسبتی که بخوای آف باشی باید کلی درخواست بنویسی آیا موافقت کنن آیا نکنن 

همکارای باسابقه که هیچی نگم بهتره،طرحی باشی پدرتو درمیارن،من شرکتی بودم گیرشون کمتر بود ولی بازم خیلی اذیت میکردن 

بسه یا بازم بقیشو بگم؟؟؟؟😄

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤