2777
2789
عنوان

زندایی فتنه

208 بازدید | 6 پست

سلام من مامانم خیلی خیلی داداشاشو دوست داره دایی بزرگم هرچی مجلس بزرگ داشته مامانم راه انداخته از مکه اومده بودن فقط مامانم همه کارارو کرد آخر همون سوغاتی که برای زنداداش زنداییم آوردن ب مامانمم دادن بماند چیا که نکردیم چه مراسما چه کادو هایی که نبردیم هفته ای یکبار زنداییم داره یا تولد میگیره یا ی چیزیه که پول جمع کنه یعنی یه شام بده پول جمع میکنه الان باز میخا پسرشو ختنه کنه ن جشنی ن چیزی میخا دعوت کنه بازم پول جمع کنه من مامانم گفتم چیکارا کرده ولی من خونشون هیچ کاری نمیکنم شاید باورتون نشه من داداشم هنوز کوچیکه مجلس و مهمونیای ما زنونه مردونه میشه زنداییم به پسر داییام یاد داده کار نکنن خونمون چرا چون من نمیکنم دارم آتیش میگیرم ا دیشب که مامانم گفت میخا ختنه کنه دعوت کنه گفتم باز این گشنش شد آدم برا دو قرون پول این کارارو نمی‌کنه حرفم اینه اونا برا ما هیچ کاری نکردن البته ما نه تولد گرفتیم تازگیا نه چیزی کلا مامانم داداشمم ختنه کرد ب کسی نگف کادو نیارن کربلام رف چیزی جمع نکرد مامانم بگین من چیکار کنم بخدا انقد حرص خوردم نتونستم بخوابم مشاوره ای چیزی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان شمام علاقه شو کنترل کنه دیگه کار نکنه وقتی میبینه اختیار داداش دست زنشه و قرب خاصی برای خواهرش قائل نیست

یااگرم مامانت میکنه منت نزارین

کاش قبل از مرگم دوباره ببینمت

راهش اینه که زیادی خودتونو قاطی این چیزا نکنید. ولی وقتی میگی مامانت داداششو دوست داره خب بزار هر کار میخواد بکنه . ولی جوری نباشه که همش توقع جبران از طرف زن داییت داشته باشین . خود داییت اگه خوبه کافیه . 

شما کار نمیکنی پسرهای زن داییت هم کار نمیکنن دیگه این به اون در . 

داداشی که میره زن میگیره رو دیگه نباید خیلی رو علاقش حساب کرد باید باهاش دوری و دوستی کرد نه مزاحم زندگیش بود و خیلی قاتی بود نه هم خیلی توقع جان فشانی از اون داشته باشیم

کاش قبل از مرگم دوباره ببینمت