2777
2789
عنوان

جوابتون به این خاستگار چیه

415 بازدید | 36 پست

همسنتون باشه

خونه و ماشین داشته باشه

ماهی ۵۰تا۱۰۰تومن حقوقش باشه

بهتون علاقه داشته باشه

اخلاقش عالی باشه

قیافش خوشگل باشه

فقط یه عادت بد داشته باشه بهکون بگه قبل اینکه جایی برین بهم خبر بده

و اینکه سر شاغل شدن مشکل داشته باشین ولی بااصرار بتونین راضیش کنین ک کار کنین ولی دلی قبول نکنه

رو پوششتون هیچ مشکلی نداشته باشه وقتی خودش باهاتونه وقتی تنهایین یکم گیر بده ک موهاتونو بپوشونین

صادقانه جواب بدین با دلیل لطفا

بعد ۱۲ سال متاهلی بخوام جایی برم به همسرم میگم من دارم میرم فلان جا اون بنده خدا هم کاری نداره فقط صرف اینکه آگاه باشه این که بد نیستش.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منفی این آدم از الان بددله وای حس ملی و راههای نرفته اض رو داره

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ۱۲ سال متاهلی بخوام جایی برم به همسرم میگم من دارم میرم فلان جا اون بنده خدا هم کاری نداره فقط ص ...

اخه ما سبک زندگیمون اینجوری نیست تو خونواده برام عجیبهه

خیلی عادت بدی داره که میگه جایی میخوای بری خبر بده

بنظرم ازدواج که کنسله، حتی میتونی ازش شکایت هم بکنی

والا بخدا مردا چه پررو شدن😡😡😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

قبول کن

ویژگی های مثبتش از منفیش بیشتره

و اینکه مشکلشم زیاد سخت نیست تقریبا ۹۹درصد مردا دوست دارن که قبل از اینکه جایی برین بهشون بگید

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

منفی این آدم از الان بددله وای حس ملی و راههای نرفته اض رو داره

نه بددل نیست دیگه ۶ ساله بزرگش کردم فقط میگه بم بگو کجا میری قبلش یه زنگم بزن اطلاع بده

و اینکه به لباسو شلوارو اینچیزام گیر نیست

قبول کنویژگی های مثبتش از منفیش بیشترهو اینکه مشکلشم زیاد سخت نیست تقریبا ۹۹درصد مردا دوست دارن که ق ...

و اینکه ۶ساله میشناسمش

و حقوقشم اگه خدا بخاد درامدش به ۳۰۰میرسه تا ۵ماه دیگه

خیلی عادت بدی داره که میگه جایی میخوای بری خبر بدهبنظرم ازدواج که کنسله، حتی میتونی ازش شکایت هم بکن ...

🤣😐خو بده فک کن خونه ای اورژانسی باید بری درمانگاه من وایسم هلکو تلک زنگ بزنم اول بگم اقا میرم درمانگاه؟؟؟؟ میشه مگه؟

نه بددل نیست دیگه ۶ ساله بزرگش کردم فقط میگه بم بگو کجا میری قبلش یه زنگم بزن اطلاع بدهو اینکه به لب ...

من که حس منفی دارم بالاخره اینا یه جور زنگ خطره هشداره برای آینده . یه مشاور برو و برین در واقع 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

متأهلم ولی مثبت می‌بود چون اکثر مردا میگن جایی رفتی بگو مخصوصا اوایل ازدواج بعدا بی خیال میشن

کلا بعد ازدواج این عادتای بدش بنطرت کمرنگ میشه یا بیشتر؟؟

من که حس منفی دارم بالاخره اینا یه جور زنگ خطره هشداره برای آینده . یه مشاور برو و برین در واقع

اره اون ک البته میرم

شکاک بود میذاشت الان برم دانشگاه مثلا؟ وای شک گردم ک نکنه بددل باشه

2790
2778
2791
2779
2792