2789
عنوان

سنگینی جسم

75 بازدید | 7 پست

میخوابم از خواب بیدار میشم میخوام بلند بشم بشدت جسمم سنگینه و همجا برام یجوری میشه 😭💔 قبلا اینجوری نبودم از وفتی یه ویروس مثل سرما خوردگی گرفتم و 3یا4بار دکتر رفتم خوب نشدم بعدش خوب شدم اما سنگینی جسم و ترسم نمیره اصلا دکترم فایده نداره لعنت بر هرچی مریضی لعنتتت الهی بمیرم دیگه مریض نشم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

سردی بدنت زیاد شده سردی کم کن

چی هست حالا سنگینی به درک هرچیز ریز میبینم میترسم 😭😭💔💔 از وقتی مریض شدم اینجوری شدم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی هست حالا سنگینی به درک هرچیز ریز میبینم میترسم 😭😭💔💔 از وقتی مریض شدم اینجوری شدم

تو خونتون قران پخش کن 

یه طب سنتی برو من رفتم بادکش کردم یکم سردی بدنم کم‌شد

چیز سردم نخور 

وضو زیاد بگیر نمازتم بخون خیلی رو همه چیز موثره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
تو خونتون قران پخش کن یه طب سنتی برو من رفتم بادکش کردم یکم سردی بدنم کم‌شدچیز سردم نخور وضو زیاد بگ ...

حالا نگفتی سردی بدن چیه 

حالا نگفتی سردی بدن چیه

عزیز مزاج بدنت سرد شده غلبه بلغم یا سودا داری حتما اگر تپلی بلغم لاغری سودا 

باید بری کسی ک برای طب سنتی ببینتت

تغذیه ت رو مراقبت کن عسل بخور شیره بخور چیزای گرم مثلا هندوانه برا شما فکر کنم خوب نیست..

و چیزی که من جدا از اون میتونم بگم‌مراقبت نفس کن چون سردی روح روی جسم تاثیر داره نماز راز و نیاز دعا باعث بالانس شدن روح میشه روح ما نیاز به تغذیه معنوی داره این مختصرش بود در کل روح مریض شه روی جسم هم مستقیم موثره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عزیز مزاج بدنت سرد شده غلبه بلغم یا سودا داری حتما اگر تپلی بلغم لاغری سودا باید بری کسی ک برای طب س ...

اوکی 

این سنگینی و ترس شاید عادی باشه بعد مریضی‌های سخت ولی باید سعی کنی آرامش داشته باشی و کم‌کم بدن‌ت بهتر میشه. زیاد توی فکرش نباش، انرژی‌تو روی چیزای مثبت بذار. اگر زیاد اذیتت می‌کنه، یه روانشناس خوب پیدا کن که کمکت کنه با استرس و ترس‌هات کنار بیای.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!