2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلی

63 بازدید | 8 پست

اینو لیزره رو برای پسر عموم خریدیم که تولدشه چند روز دیگه

بنظرتون فردا اینو ببرم برا همون همکلاسیم؟

عکسشو پایین میذارم چون میخوام پاک کنمش

من خودم ازین وسیله ها خوشم میاد ولی نمیدونم اونم دوستش داره یا نه 

دخترا نظرتو بگید مهمه برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکنم 

یه چیز دخترونه دیگه بخر چقدر پس انداز داری ؟ 

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

فکر نکنم یه چیز دخترونه دیگه بخر چقدر پس انداز داری ؟

اهان خب اوکی

پس انداز که برا تولد داداشم رفتم یک و پونصد ایرپاد خریدم الان چهارصد دیگه دارم حتی کم اوردم باید از مامانم بگیرم😂

اهان خب اوکیپس انداز که برا تولد داداشم رفتم یک و پونصد ایرپاد خریدم الان چهارصد دیگه دارم حتی کم او ...

برو گالری زمانی سایت خرید اکسسوری داره 

یه گردنبند خوشگل انتخاب کن یه چیز هم برای خودت سفارش بده بیارن برات 

نشد ساعت سفارش بده تمام  

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

حله دمت گرم وقت گذاشتی❤️

فدات