2777
2789
عنوان

دو فصل دیگه فیزیک مونده😭💔

136 بازدید | 19 پست

فصل ۲ مونده و ۴ دوازدهمم ۳ رو تازه تموم کردم برن ۴ رد حسابی خودم بخونم برای ۲ فیلم ببینم آزمایش هارو بخونن برن بخوابم دیگه اینقدر حالم بده از کمر به پایین بس حس شدم دعا کنید حداقل ۱۶ ۱۷ بشم😭💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

الان اگه پسر 7 ساله ام پیشت بود میگف دلت بسوزه من درسمو تموم کردم بعد زبون کوچولوشو برات درمیاورد بیرون 

توام میسوختی 😂

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

اخی عزیزم 

خواهر زاده منم مشغول خوندن هست توکل به خدا دختر ناز 

خدا قوت 

بخون گلم 

انشالله با نتیجه عالی میای خونه تخت میخوابی 

امتحان بعدی زبانه فک کنم راحتین 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام فیلما دو وسه فقط جاهاییش توضیح داده ببینم و برم ازمایشا بخونم تازززهههه حفظیاتم نخوندم یه روخونی داشته باشم اگه وقتم اضاف اومد نمونه سواا

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

من نمیدونم چرا حس میکنم هیچی بلد نیستم

نه نه بلدی تو تلاشتو کردی پس بلدیییییی
بابا فیزیک اسونه به خودت نگو سخته چون واقعا سخت میشه
من خیلی خوابم گرفته متاسفانه

جزوه بخونم فصل دو وسه بسه؟خوابم گرفته خیلیییییییی

آره بابا ولی جزوه زیاده فیلم ببین من میخوام بزنم فیلم‌ ببینم بعد بخوابم ۲ و ۴ رو با نصف ۳

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

آره بابا ولی جزوه زیاده فیلم ببین من میخوام بزنم فیلم‌ ببینم بعد بخوابم ۲ و ۴ رو با نصف ۳

فیلم که بیشتره  هر کدوم نهایت سه چهارساعته با کی میبینی؟خسته شدم به خدا خوابم میاد میخوام گریه کنم ازمایشات مونده حفظیا مونده ای خدااا

فیلم که بیشتره هر کدوم نهایت سه چهارساعته با کی میبینی؟خسته شدم به خدا خوابم میاد میخوام گریه کنم ا ...

استاد شجاعی داره ۲ ساعت بزار رو دور تند خدایا من سر فیزیک واقعا گه خوردم دیگه از این غلطا نمیکنم همو ۱۴ ۱۵ بگیرم کلاسمون میندازم هوا خداجون😭😭

فیلم که بیشتره هر کدوم نهایت سه چهارساعته با کی میبینی؟خسته شدم به خدا خوابم میاد میخوام گریه کنم ا ...

منم خوابم میاد لعنتی تا حالا سر هیچ کدوم از امتحانا خوابم نگرفته بوداااا😭💔منم مونده حفضیات و آزمایش ها😭😭💔💔 

استاد شجاعی داره ۲ ساعت بزار رو دور تند خدایا من سر فیزیک واقعا گه خوردم دیگه از این غلطا نمیکنم همو ...

داداش تلاشتو کردی توقع 18 17 هم میتونی داشته باشی بیا زود ببینیم و بخوابیم دیگه بسه خدایییییییییی خستههههه

منم خوابم میاد لعنتی تا حالا سر هیچ کدوم از امتحانا خوابم نگرفته بوداااا😭💔منم مونده حفضیات و آزمای ...

زود تموم میشه بخون تموم شه

داداش تلاشتو کردی توقع 18 17 هم میتونی داشته باشی بیا زود ببینیم و بخوابیم دیگه بسه خدایییییییییی خس ...

نه داداش دو فصل مونده چی ۱۷ ۱۸ بشم بخدا به ۱۵ هم راضیم💔😭

زود تموم میشه بخون تموم شه

ایدالله خسته شدم به والله هنوز دو تا فصل دارم