2777
2789
عنوان

سابایمینال🥹🤍

221 بازدید | 40 پست

خدایی اولش فکر میکردم مسخرس

چون خودم از کارایی ک تو  قانون جذب  میکنن  خیلی نتیجه گرفتم 

مثل  تابلوی کائنات و جادوی سپید و چک شگفت انگیز و ۲۱روز فراوانی و و و 

با خودم گفتم شاید حالا اینم بد نباشه امتحان کنم  وایییی باورم نمیشه خیلی جالب بود. 

من معلم زبانم ..  یدونه گوش کردم برای جذب مشتری و شاگرد و اینا کلا برای کار و درآمد بود

خیلی باحال بود هر دفعه ک گوش میکردم یک نفر بعضی وقتاهم دو سه نفر چند ساعت بعدش  یهو پیام میدادن  برای خرید کتابم یا دوره ی اموزشیم  واقعا انگار تاثیر داره

الان یدونه ساب معجزه دارم گوش میکنم. واقعا اتفاقای عجیب غریب میفته برام  یهو یکی پیدا میشه  ک تلاش می‌کنه انگار برای  خواسته هام  ک بهشون برسم

خیلیه بخوام تایپ کنم  جزییاتشو رو بگم ولی تاثیراتش و دیدم 

حالا دوستام میگن چون تو خیلی روی مدیتیشن و تلقین و اینا کار می‌کنی برات اتفاق میوفته. چون واقعا از ته دلم باورشون کردم شاید اینطوریه 

آموزش گرامرو مکالمه‌از پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تابلو کائنات و جادو ی سفید و چک شگفت انگیز رو توضیح میدی لطفا ؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه ها وایسید الان می‌فرستم  اون تاپیک هام رو 

آموزش گرامرو مکالمه‌از پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی

سابلیمینال درسته...

اشتباه تایپ بود ببخشید 

تابلو کائنات و جادو ی سفید و چک شگفت انگیز رو توضیح میدی لطفا ؟

یا حضرت موسی

خیلی زیادن😁😁😁

ولی تاپیک گذاشته بودم قبلاً براشون  پیدا کنم برات می‌فرستم 

با یک کاربری دیگم بودم باهمین اسم

همشون چرت و پرتن

آره برام مسخره بود ولی واقعا اتفاق افتاد آخه