2777
2789
عنوان

درد زانو

74 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خواهش می کنم تو تاپیک بیاین و من و از نگرانی در بیارید 

دخترم بالای یه ماه زانوش  انگار بالای استخوان ورم داره ولی کبودی نداره میگه انگار به  یه جایی زده ولی نمیدونه دقیقا کجا زده ولی من نگرانشم چون من به امید اینکه ضربه بوده  و زود خوب میشه نبردم  دکتر چون واقعا خیلی جنب و جوش داره گفتم حتما ضربه بوده  ولی دیدم الان ورمش زیاد شده و دردش هم  زیاد شده حرکت زیاد براش سخته به نظرتون اگر ضربه باشه بیشتر یک ماه ورم طبیعیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببر دکتر عکس بندازه

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀من از خدا نور خاستم بمن خورشید داد آب خاستم اقیانوس داد آریای عزیزم بیصبرانه منتظر امدنتم جان مادر💙

سلام عزیزم با اون یکی کاربریم عذرخواهی کردم از پنکه چرخشی دیدم شما لایک کردی شما همون پنکه چرخشی هست ...

نه عزیزمخودم نیستم ولی اون موقع که در مورد آتش نشانی و برادر شوهرش تاپیک می زد خیلیا حمله کردن بهشون وتاپبکتونو دیدم که حلالیت طلبیدی منم لایک کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز