2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه رل فاب پیدا کن برو گردش وتفریح وحتما هم برو سرکار اونجا هم بعد یه مدت دوستای خوبی پیدا میکنی

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
یه رل فاب پیدا کن برو گردش وتفریح وحتما هم برو سرکار اونجا هم بعد یه مدت دوستای خوبی پیدا میکنی

من همه ازم بدشون میاد همه پسرا همه دخترا .. حتی برا کار منو نخاستن جوری با تحقیر و نفرت نگاه میکنن... دانشگاه میرم همش همیشه تنهام هیچکس کنارمم نمیشینه.. با من حرف نمیزنن استادا هم مسخرم میکنن 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

من همه ازم بدشون میاد همه پسرا همه دخترا .. حتی برا کار منو نخاستن جوری با تحقیر و نفرت نگاه میکنن.. ...

البته خودمم متنفرم از خودم.

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

اره فکر جنم رل عز همش بهتر باشه

اره بابا رل بزن البته یه رل درست ودرمون 

زندگیو سخت گرفتی، سخت گرفتن زندگی جز افسردگی هیچی برات نمیاره 

برو خوش باش رل بزن،سرکار برو، ماشین بخر، سفر برو،ب خودت برس مگه چند سال زنده ایم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
من همه ازم بدشون میاد همه پسرا همه دخترا .. حتی برا کار منو نخاستن جوری با تحقیر و نفرت نگاه میکنن.. ...

ببین ایرادت از کجاست اول اونو برطرف کن بعدم برو تو جامعه و با اعتماد ب نفش پیش برو مطمئن باش همه چی میاد سرراهت خودبخود

ببین ایرادت از کجاست اول اونو برطرف کن بعدم برو تو جامعه و با اعتماد ب نفش پیش برو مطمئن باش همه چی ...

من تو جامعه ام همه بد و پر نفرت نگاهم میکنن

تو دانشگاه صندلی کنارمم با پا میزنن سمت خودشون تا من تنها بشم

اره بابا رل بزن البته یه رل درست ودرمون زندگیو سخت گرفتی، سخت گرفتن زندگی جز افسردگی هیچی برات نمیار ...

من حتی رفتم برا گواهینامه  جوری اذیتم کردن تحقیرم کردن برا قدم حالا ۱۴۹, مگه چیه... انقد بد نگا کردم با مسخره تحقیر.. ای خدا چقدر بدم میاد ازین دنیا و این آدما اه

من تو جامعه ام همه بد و پر نفرت نگاهم میکننتو دانشگاه صندلی کنارمم با پا میزنن سمت خودشون تا من تنها ...

باید ببینی ایراد کار از کجاست برو پیش یه روانشناس باهاش صحبت کن چ بسا با برطرف شدن اون ایراد تو بشی یکی از دوست داشتنی ترین آدمای روی کره زمین

باید ببینی ایراد کار از کجاست برو پیش یه روانشناس باهاش صحبت کن چ بسا با برطرف شدن اون ایراد تو بشی ...

نمبخام اصلا کسی دوسمم داشته باشه

من حتی رفتم برا گواهینامه جوری اذیتم کردن تحقیرم کردن برا قدم حالا ۱۴۹, مگه چیه... انقد بد نگا کردم ...

فقط برا قدت؟ والا من یه دوست دارم هم قد شما چه بسا کوتاه تر بیا ببین چه اعتمادی ب نفسی داره و چه پسرا ک براش سر ودست نمیکشن، چون خودشو باور داره و منم واقعا دوسش دارم