2821
2789
عنوان

چیکار کنممم

188 بازدید | 34 پست

باهم قهریم.تو عقدیم

ولی من همه فکرو ذکرم‌پیششه

چیکار کنم نرم سمتش🥲🥲🥲شما چیکار میکنید ک براتون مهم نیست.من چرا اینقد خرم.یکم نرم همه چیز درست میشه.نمیدونم چجوری خودمو متقاعد کنم.خیلی سختمه هردقیقش یک ساعت میگذره

قهر بازی دور کنین از زندگی تون تو ادم بالغ هستین برین حرف بزنین مشکلات حل برسونین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اینو نیفهمم اون اینو نمیفهمه

پس مشکل درک نشدن تون دارن ،باید ببرینش پیش مشاوره خانواده  اونم پیش سه تا مشاور خانواده یک جلسه شما تنها و یک چلسه ایشون و جلسه سوم باهم کلا پیش سه تا مشاور 9 جلسه میشه و مشکل تون به حل برسونین تکلیف تون روشن بشه 

@ngunjon‍ 

شما هم زحمت بکشین نگین خانم راهنمایی شون کنید،ممنون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شاید به نظر بعضیا مسخره بیاد 😂ولی ما اینجورییم که بعضی اوقات وقتی از چیزی ناراحتیم با این کارتپستال دیجیتالیا هست 

با اونا دلخوریمو میگم و لینکشو براش میفرستم بدون اینکه با حالت عصبانی بفرستم 

یا به عنوان رفیق میگم که فلانی امروز شوهرم فلان کارو کرد من از دستش ناراحت شدم مثلا دوس داشتم فلان کارو کنه چون من دوس دارم که بهم توجه کنه 😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
شاید به نظر بعضیا مسخره بیاد 😂ولی ما اینجورییم که بعضی اوقات وقتی از چیزی ناراحتیم با این کارتپستال ...

خب چجوری اخه؟غرورت نمیشکنه؟دعواتونم شوه باشه اینکارو میکنی؟

خب چجوری اخه؟غرورت نمیشکنه؟دعواتونم شوه باشه اینکارو میکنی؟

من تو دوران عقدم 

اوایل خیلی بحث و اینا داشتیم ولی اینجوری نبوده ک فحش بدیم و بد و بیراه بهم بگیم 

نه واقعا اگه قراره به این فکر کنی که غرورم میشکنه و فلان زندگی زندگی نمیشه 

محکم کردن رابطه و درست کردنش برام مهم تر از غرورمه و هیچوقت به این موضوع اهمیتی ندادیم تو دعوا 

حتی شده چند ساعت تنها بودیم اروم شدیم بعد صحبت کردیم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
من تو دوران عقدم اوایل خیلی بحث و اینا داشتیم ولی اینجوری نبوده ک فحش بدیم و بد و بیراه بهم بگیم نه ...

ماهم تو دودان عقدیم بعد اون خیلی درگیر کارشه.بهم بی توجه ای میکنه،خیلی دلم نیشکنه مثلا چند شب پیشا باهاش حرف زدم کلی نازش دادم کلی لوسش کردم اما زیاد احساسی نشد و هی میگفت برم برم کارم موند.بعد دیگه خیلی ناراحت شدم هیچم از دلم در نیاورد.دیگه امروز بهش پریدم دعوامون شد

ماهم تو دودان عقدیم بعد اون خیلی درگیر کارشه.بهم بی توجه ای میکنه،خیلی دلم نیشکنه مثلا چند شب پیشا ب ...

آقایون اینجورین ک وقتی کارشون تموم میشه دوسندارن غر بشنون 

دوسدارن اون تلاشی که برای زندگی میکنن دیده بشه 

تشکر کن مثلا بگو عزیزم حواسم هست که داری واس زندگیمون تلاش میکنی قدردان زحماتت هستم و خوشحالم که کرد پر تلاشی مثل تو دارم( به اینم فکر نکن که پررو میشه و فلان میشه (همیشه هم اینکارو نکن که عادی بشه همین که بدونه حواست هست کافیه)) درست بنا کردن زندگی از الان که تو دوران عقدی خیلی مهمه که چجوری رفتار کنی چجوری صبوری کنی 

من خودم اگ به یکسال پیش برمیگشتم خیلی کارارو انجام نمیدادم 

اقایون تک بعدین وقتی رو یکار تمرکز کنن نمیتونن به چیز دیگه ای توجه کنن 

ی فرصت خوب پیدا کن که ذهنش آرومه مثلا ی روز تعطیل 

ی جای خوب کافه ای جایی 

اول شروع کن از خوبیاش بگو که تو فلانی و اینا بعد بگو که من انتظار دارم که ....

جوری نباشه که همسرت رو فقط بالا ببری و خودت بی اعتماد بنفس باشی 

آقایون اینجورین ک وقتی کارشون تموم میشه دوسندارن غر بشنون دوسدارن اون تلاشی که برای زندگی میکنن دیده ...

اهوم فهمیدم.دمت گرم🥲خب منم خر ک نیستم.میگم حداقل بی مهری نکنه بیاد با احترام بگه کار دارم ن ک بی توجه باشه بهم ☹️☹️

اهوم فهمیدم.دمت گرم🥲خب منم خر ک نیستم.میگم حداقل بی مهری نکنه بیاد با احترام بگه کار دارم ن ک بی تو ...

اختلاف سنیتون زیاده ؟

اختلاف سنیتون زیاده ؟

نه بابا.۱سال.میدونی.ما چندماه دیگه جشنمونع این ماه هم کلی پول از دستش رفته میدونم استرس زیادی داره.اما باز منطقم میگه ک باید رفتارش بهتر باشه دلیل نمیشه گرفتاریشو بندازه سر من مگه من خودم دغدغه ای ندارم ک این همچین میکنه‌.البته ۴بار هم زنگ زد جوابشو ندادم.🥲امشب دیگه زنگ زد ج دادی نزدیک نین ساعت من حرف زدم اون گوش کرد اخرم گفت ببین من مغزم خیلی درگیر.الان ک تو داری حرف میزنی من مغزم داره کد نویسی میکنه.برنامه نویس،😑😐گفت ۲۰درصد حرفاتو میفهمم و انتظار دارم این شرایط سختمو درک کنی

نه بابا.۱سال.میدونی.ما چندماه دیگه جشنمونع این ماه هم کلی پول از دستش رفته میدونم استرس زیادی داره.ا ...

ماهم اختلاف سنیمون کمه انشاالله که خوشبخت بشین عزیزم❤️

خب همین دیگ خلاصش همون حرفیه ک خودشون گفتن 

صبر کن 

خودتو کنترل کن 

کمتر غر بزن😂

و وقتی میخواد باهات صحبت کنه دوری نکن کنارش باش 

انشاالله که اوضاع درست میشه 

چون استرس داره طبیعیه و بدون این همه تلاش واس زندگیتونه توهم باید در قبال تلاشای ایشون هواشو تو این شرایط داشته باشی

ماهم اختلاف سنیمون کمه انشاالله که خوشبخت بشین عزیزم❤️خب همین دیگ خلاصش همون حرفیه ک خودشون گفتن صبر ...

🥲باشه.اما خب بد نیست محترمانه بیاد بگه.الان ک زنگ زد حرف زدیم من بهترم.ول منم از حرفای قبلش پر.ی بار گیر دادم بهش گفتم تو منو مثل دوران دوستیمون دوست نداری گفت اره دوست ندارم.😑😐ناراحتم شدم ب هیجاش نبود بعد ک خواست آشتی کنه گفتم بهش.گفت یعنی این همه میگم دوستت دارم نمیبینی فقط اونی ک تو عصبانیت گفتمو دیدی.ولی من حس میکنم از ته دلش گفته😕😕

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز