2777
2789
عنوان

چقد مردم مزخرف شدن انسانیت مرده 🤐

423 بازدید | 52 پست

امروز تو مسیر متوجه شدم گوشیم گم شده و حدس زدم تو کافه مونده. نمیدونستم برگردم کافه یا نه چون دور بود. تو ایستگاه اتوبوس خواستم از کسی گوشی بگیرم زنگ بزنم به پنج نفر گفتم تا یکی داد. سه تا گفتن شارژ نداریم که معلوم بود دروغ میگن و یکی مستقیم و طلبکارانه گفت نه! سه تا زن بودن یکی مرد. آخرش یه آقا گوشیشو داد.

خب چه مرگشونه مگه خودشون هیچ وقت گیر نمیکنن کمک بخوان! 😑😕

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می ترسن همین

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

زمونه بد شدهشما هم‌گوشیتو دست کسی ندهخب شما رو که‌نمیشناسن

خب آخه من تو ایستگا اتوبوس چیکار میتونم بکنم بخام بدزدم تو اون شلوغی 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
شاید واقعا شارژ نداشتن از کجا میدونیمنم خیلی تایما شارژ ندارمانسانیت هنوز زندس وقتی با یه دید بهتر ت ...

عزیزم من این مدلی زیاد دیدم دروغ میگن الان بخاد زنگ بزنه خیلیم خوب شارژ داره

درستش اینه که بخواهید از یک فروشنده با تلفن ثابت گوشی‌تون رو بگیره نه افراد حاضر در ایستگاه اتوبوس که بیرون آوردن گوشی و تماس باهاش، اونها رو در معرض خطر سرقت قرار می‌ده!