2777
2789
عنوان

کاش اصرار به برگشتن کسی نکنید

200 بازدید | 19 پست

خیلی تاپیک میبینم اینجا که برگرده فلان....منم قبلا همینجوری بودم حس میکردم بهتر از اون ادمی که رفته دیگه نیس برام و دنیا به اخر رسیده ولی مطمئن باشید یکی بهترش میاد... هر چقدرم بگید که نه و اینا و حتی اگه برگرده هم هی می‌ره و میاد تا زمانی که شما نخواید اونو....

مطمئن باشید، مطمئنا یکی بهترش میاد و اینا که یادتون میوفته میگید کاش زودتر ولش میکردم پس لطفاً خودتونو ناراحت نکنید چون خودم اینارو تجربه کردم میگم😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی حرفات درسته 

ولی ادم نمیتونه هی با این و اون باشه ب امید فرد بهتر 

یکی باشه انسان باشه فقط 

ب قول دوستم ک میگفت فقط یکیو میخوام منو بلد باشه  همین

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

یعنی بهتر از علی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اگه صلاحت نباشه مطمئن باش که هست

چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کم خریت نکردم.......خدا بهم یه فرصت دیگه بده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

میدونی حرفات درسته ولی ادم نمیتونه هی با این و اون باشه ب امید فرد بهتر یکی باشه انسان باشه فقط ب قو ...

درسته ولی ادم درست به موقع خودش پیدا میشه نیازی نیست با همه باشی تا بهش برسی...کلا تا وقتی ادم تو اون شرایطه هر چقدرم بگی تاثیری نداره روشون

چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کم خریت نکردم.......خدا بهم یه فرصت دیگه بده

منم خریت کردم همش هم تقصیر خودم بود ولی الان می‌بینم اگه کسی باهاش ازدواج میکردم زندگیم نابود میشد

از خودم بدم میاد آنقدر بهش پیام دادم برگرده و اینا

هیچوقت خودتو کوچیک نکن چون از چشمش میوفتی اونم قدرتو نمیدونه پس الکی خودتو ناراحت نکن کسی که دوست داشته باشه خودش میاد سمتت