2777
2789
عنوان

عمل سینوزیت

50 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من  به تازگی چشمام داره چپ میشه و مادرم منو بردن دکتر گفتن سی تی اسکن جوابش این بود که سینوزیت مشکل پیدا کرده و بلید برم پیش پتخصص سینوس که بگن عمل میخواد یانه  میشه یه لطفی کنین یک متخصص سینوس خوب در تهران به من معرفی کنید با تشکر 

سلام چشات چپ میشن ؟منظورت اینه تو تمرکز و تعادل دیدت مشکل به وجود اومده ؟ببخشید میپرسم اخه خودمم مشکل سینوزیتی دارم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

میشه جواب بدی 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام چشات چپ میشن ؟منظورت اینه تو تمرکز و تعادل دیدت مشکل به وجود اومده ؟ببخشید میپرسم اخه خودمم مشک ...

انحراف پیدا کرده وداره به سمت چپ شدن میره من خیلی با گوشی موبایل نگاه میکنم دکتری که رفتم بهم گفت سینوزیت روی عصب چشمات تاثیر گذاشته

انحراف پیدا کرده وداره به سمت چپ شدن میره من خیلی با گوشی موبایل نگاه میکنم دکتری که رفتم بهم گفت سی ...

با سی تی اسکن متوجه شدید؟اخه منم حس میکنم سینوزیت رو عصب چشم منم تاثیر گذاشنه وسط چشمام و بالای چشمام خیلی فشار حس میکنم باعث میشه چشام اذیت بشن دائم