2777
2789
عنوان

پسری ک سین میکنه جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 27 پست
اخه اصلا منو نمیشناسهبه صورت ناشناس پیام دادم حسمو بگم

کارت اشتباهه 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس فکر کنم می‌ره یه ساعت میگرده ببینه چی پیدا کنه جواب بده بهت آخه بعضیا توی چت به شدت ضعیف هستن و ن ...

نه انگاری این دفعه واقعا قصد جواب دادن نداشت

گفتم مگ بازی روانیه سین میزنی بعدا جواب میدی

و جواب پیام قبلیمو داد: تو گفتی فلان فلان فلان ، بعد من باید خودمو ثابت کنم؟

انگار عصبی شده بود

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

نه انگاری این دفعه واقعا قصد جواب دادن نداشتگفتم مگ بازی روانیه سین میزنی بعدا جواب میدیو جواب پیام ...

یه مدت بهش پیام نده ببین خودش میده یکم بی محلی کن که ارزشت نیاد پایین خودش مطمئن باش میاد 

یه مدت بهش پیام نده ببین خودش میده یکم بی محلی کن که ارزشت نیاد پایین خودش مطمئن باش میاد

اگه می‌شناخت میتونستم اینکارو کنم

خب با اکانت اصلی هم تا حالا بهش پیام دادی ببینی چجوری رفتار میکنه؟یبار تست کن اگه تا حالا پیام ندادی ...

من عاشق هیجان و ریسکم

و غرورم هم خیلی زیاده اگه ای هیجانه باعث شکستن غرورم بشه تا ۱ ماه از خودم و اون شخص متنفرم

و الان این کاری ک گفتی ی هیجان بزرگه و من بااااااییددد انجامش بدم😂

میتونی آیدی یه اپلیکیشنتو بهم بدی اونجا نظر بپرسم ازت که چجوری باهاش صحبت کنم و چی بگم؟ 

بله برای همین گفتم دوستی بدید که دیگه کامل متوجه شده باشید و خب حرفی توش نباشه حالا میل خودتون

من فرقی بین زن و مرد نمیبینم