2777
2789
عنوان

بابام فهمید تو دانشگاه با کسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 43 پست
اره میدونم ولی اگر اینارو نگه زندگیش جهنم میشه کم قتل ناموسی نداریماچیزیه که شده باید به فکر راه حل ...

اره ولی اونایی ک خانواده شون سخت گیرن چرا رل میزنن

ی سری خانواده اینقدر روشن فکرن

واسم سواله خانواده پسرها چقد راحتن سخت گیری نمیکنن😐

ولی خانواده دخترا سخت گیرن

اره میدونم ولی اگر اینارو نگه زندگیش جهنم میشه کم قتل ناموسی نداریماچیزیه که شده باید به فکر راه حل ...

ب قتل ک نمیرسه

میترسم واقعا نزاره برم دانشگاه یا ببینمش

شرایط ازدواجو الان نداریم

باهم یکاری راه انداختیم تا گردن قسط و بدهی داریم 

همچی نابود میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار منو رسوند دم خونه پسره دستمو بوس کرد داداشم بیرون بود دید براش پی اس خریدم دهنشو ببندهک یعد یه ...

پسره داشته فیلم هندی توی ماشین بازی میکرده که بوست کنه ! زمان و مکان براش مهم نیست ؟ انقدربدم میادازاین پسرها لوس . حالا ببین تورو به چه دردسربزرگی انداخته

اره ولی اونایی ک خانواده شون سخت گیرن چرا رل میزننی سری خانواده اینقدر روشن فکرنواسم سواله خانواده پ ...

ملت ما یا از این ور بوم افتادن یا از اون ور  اصلا تعادل ندارن 

در صورتی که اگر قدرت اختیار رو به بچهاشون بدن اوضاع بهتر میشه

من خودم و یکی عاشق هم بودیم و کلی بحث و دعوا بین خانواده ها پیش اومد و خانوادم راضی نمیشدن 

من بابت افسردگیم میرفتم تراپی و اونجا بهم گفت نه ارتباطتت رو قطع نکن فقط کمتر باهاش صحبت کن اونم چت نه ، فقط تلفنی 

جلسه قیل که رفتم پیشش پرسید هنوزم برای ازدواج انتخابش میکنی ؟ گفتم نه به فلان دلیل و...

گفت یادته روزای اول اسمشو میاوردم همینجور پهنای صورتت پر از اشک میشد؟ گفت میدونی چرا دیگه نمیخوایش ؟ چون من بهت قدرت اختیار دادم. بهت نگفتم تموم کن ولی روش اصولیش رو یادت دادم و اون قدرت احتیاری که داشتی چشمتو باز کرد

اگ سعی میکردین شاید بهم میرسیدین

ما سعیمونو کردیم ولی در واقع این موضوع اشتباه بود 

تراپیستم گفت اشتباه ادما اینه که دنبال یکی شبیه خودشون میگردن 

گفت اگر با این ازدواج هم کنی با دوباره مثل خونه ی بابات سرت در میاد و نهایت چهارماه با هم خوبین

اها رلت بود؟الان ازدواج کرده

اره ۵سال با هم بودیم 

نه اون هنوز خیلی پیگیره و واقعا داره اذیت میشه از نبودن من

عزیزم تاپیکاتو عنوانش یه نگاهی انداختم

نامزدت از کما برگشت؟

اره ۵سال با هم بودیم نه اون هنوز خیلی پیگیره و واقعا داره اذیت میشه از نبودن منعزیزم تاپیکاتو عنوانش ...

خب بهش دوباره فرصت بده

اره عزیزم ازکما اومد خوش بختانه.بعدش اسم من صدا کرد🤦‍♀️😂

تاپیکم قدیمیه مال قبل عیده. خیلی سخت بود شما اطرافیانتون کسی کما رفته

الان ی مشکل دیگ داریم رفته سربازی😂

خب بهش دوباره فرصت بدهاره عزیزم ازکما اومد خوش بختانه.بعدش اسم من صدا کرد🤦‍♀️😂تاپیکم قدیمیه مال قب ...

اره قصدم اینه اگر میتونه شرایط رو درست کنه برگردیم با هم وگرنه قبول نمیکنم

چه عاشقانه😂نامزدته یا دوست پسر؟

خداروشکر که برگشت امیدوارم همیشه برای هم بمونید♥️