2777
2789
عنوان

مامو گرافی

155 بازدید | 11 پست

دوستان بلخره بعد یکسال درد  موزیانه در سینه راستم  رفتم مامو گرافی دعا کنید چیزی م نباشه ممنون میشم یه صلوات هم برام بفرستید 

تجربه ای از مامو گرافی دارین بفرمایید 

منم میخوام برم سینه سمت چپم بعضیوقتا بزرگ میشه انگار ورم میکنه؟هزینه اش چقدره؟چطوری تست میگیرن؟مشکل شما چی بوده؟

بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
منم میخوام برم سینه سمت چپم بعضیوقتا بزرگ میشه انگار ورم میکنه؟هزینه اش چقدره؟چطوری تست میگیرن؟مشکل ...

من تقریبا یه سالی میشه درد دارم  

خیلی سینه سمت راستم درد داشت انقد که بی تاب بشم نه ولی طوری که همش فکرم در گیرش بود 

هزینش ۵۰ هزار تومن میزارن بین دوتا سیشه عکس میگیرن اصلا درد نداشت فردا جوابشو میده دعا کنید چیزی نباشه خیلی نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تقریبا یه سالی میشه درد دارم   خیلی سینه سمت راستم درد داشت انقد که بی تاب بشم نه ولی طوری ...

اره منم همینطوری فکرمو خیلی مشغول کرده  نزدیک پریودم میشه خیلی بزرگ میشه ولی سمت راستیه کوچیک همونطوری معمولی هست.با چه دفترچه ایشده ۵۰تومن؟

بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
من تقریبا یه سالی میشه درد دارم   خیلی سینه سمت راستم درد داشت انقد که بی تاب بشم نه ولی طوری ...

حتما عزیزم.انشاالله که چیزی نیست برات ایه الکرسی میخونم

دوست خوبم ممنون الان جواب گرفتم خدارو شکر سالم بودم گف هیچ موردی نیست خداروشکر 

خداروشکر خوشحال شدم انشالله که خدا سلامتی بده بهتون

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به اسم سایت دکتر وهاب اقایی . تو کلینیکشون خدماتی مثل سونوگرافی، رادیولوژی، و مامو گرافی انجام میدن با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی. علاوه بر اون کلی مقاله در مورد کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان و یا انتقال کرونا از جفت مادر به جنین و چندین مقاله دیگه حتما به سایتشون سر بزنید.