azadehghodrati1234 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 303 عنوان مامو گرافی 155 بازدید | 11 پست دوستان بلخره بعد یکسال درد موزیانه در سینه راستم رفتم مامو گرافی دعا کنید چیزی م نباشه ممنون میشم یه صلوات هم برام بفرستید تجربه ای از مامو گرافی دارین بفرمایید 1396/11/24 | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگاتیو عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 466 منم میخوام برم سینه سمت چپم بعضیوقتا بزرگ میشه انگار ورم میکنه؟هزینه اش چقدره؟چطوری تست میگیرن؟مشکل شما چی بوده؟ بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
azadehghodrati1234 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 303 منم میخوام برم سینه سمت چپم بعضیوقتا بزرگ میشه انگار ورم میکنه؟هزینه اش چقدره؟چطوری تست میگیرن؟مشکل ... من تقریبا یه سالی میشه درد دارم خیلی سینه سمت راستم درد داشت انقد که بی تاب بشم نه ولی طوری که همش فکرم در گیرش بود هزینش ۵۰ هزار تومن میزارن بین دوتا سیشه عکس میگیرن اصلا درد نداشت فردا جوابشو میده دعا کنید چیزی نباشه خیلی نگرانم
نگاتیو عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 466 من تقریبا یه سالی میشه درد دارم خیلی سینه سمت راستم درد داشت انقد که بی تاب بشم نه ولی طوری ... اره منم همینطوری فکرمو خیلی مشغول کرده نزدیک پریودم میشه خیلی بزرگ میشه ولی سمت راستیه کوچیک همونطوری معمولی هست.با چه دفترچه ایشده ۵۰تومن؟ بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
نگاتیو عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 466 من تقریبا یه سالی میشه درد دارم خیلی سینه سمت راستم درد داشت انقد که بی تاب بشم نه ولی طوری ... حتما عزیزم.انشاالله که چیزی نیست برات ایه الکرسی میخونم بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
azadehghodrati1234 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 303 حتما عزیزم.انشاالله که چیزی نیست برات ایه الکرسی میخونم دوست خوبم ممنون الان جواب گرفتم خدارو شکر سالم بودم گف هیچ موردی نیست خداروشکر
azadehghodrati1234 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 303 باهمین دفترچه های سلامت من مشهدم درمونگاه شوریده. رفتم خیالم راحت شد
نگاتیو عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 466 دوست خوبم ممنون الان جواب گرفتم خدارو شکر سالم بودم گف هیچ موردی نیست خداروشکر خداروشکر خوشحال شدم انشالله که خدا سلامتی بده بهتون بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
azadehghodrati1234 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 303 خداروشکر خوشحال شدم انشالله که خدا سلامتی بده بهتون انشاالله عزیزم ممنون برام دعا خوندی منن برات دعا ویکنم که هیچ چیز مهمی نباشه
نگاتیو عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 466 فدات گلم.دستت درد نکنه انشالله بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
جوانپیر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 569 انشاالله عزیزم ممنون برام دعا خوندی منن برات دعا ویکنم که هیچ چیز مهمی نباشه عزیزم کجا رغتی مامو که درد نداشت؟
روزهای_خوب_زندگی عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 3803 سلام دوستان من یه سایت میشناسم به اسم سایت دکتر وهاب اقایی . تو کلینیکشون خدماتی مثل سونوگرافی، رادیولوژی، و مامو گرافی انجام میدن با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی. علاوه بر اون کلی مقاله در مورد کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان و یا انتقال کرونا از جفت مادر به جنین و چندین مقاله دیگه حتما به سایتشون سر بزنید.