2777
2789
عنوان

خ ی ا ن ت

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 177 پست
خب ازش بخواه بگو من نمیتونم با این لکه ی منفی تو ذهنم باهات باشم

اومم خاستم 

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

تورو بخدا با این کارش میخوای کادوش بدی

ن والا ...

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🫥پ حرفشم نزن

چششش کاش تو زندگیم 

ادمایی رو داشتم ک همینقدر قشنگ‌راهنماییم کنن 

بدون 

سرکوفت زدن ❤️

حتما بهم خبر بده آخرش چیکار کردی

کجا خبر بدم بهت ؟

چششش کاش تو زندگیم ادمایی رو داشتم ک همینقدر قشنگ‌راهنماییم کنن بدون سرکوفت زدن ❤️

ببین مام این لحظات رو داشتیم 

بخاطر ترسیدن از رفتار آدم ها انتخاب اشتباهی رو نکن 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

بخاطر اینکه دیگران بهت بگن ببین انتخابت اشتباه بود 

ببین فلان کردی 

ببین فیسال کردی 

توروخدا بخاطر فکر کردن به این چیزا از این موضوع راحت نگذر 

الان نه اتفاقی افتاده نه عقدی جاری شده نه هیچیییی 

این دوران واسه شناخته آدماست 

پس اصلا خودت رو سرزنش نکن 

و با آسودگی و باعقلت پیش برو فعلا پاتو بزار رو دلت 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
کجا خبر بدم بهت ؟

همین جا پیام بزاری منو ریپلای کن میام میبینم 

من بعد 7 سال اومده بودم ببینم نی نی سایت چخبره که تاپیک شمارو دیدم 

همین جا پیام بزاری منو ریپلای کن میام میبینم من بعد 7 سال اومده بودم ببینم نی نی سایت چخبره که تاپیک ...

باشع عزیزم حتما

بخاطر اینکه دیگران بهت بگن ببین انتخابت اشتباه بود ببین فلان کردی ببین فیسال کردی توروخدا بخاطر فکر ...

🥲❤️❤️❤️

شبت خوش عزیزم

خوب بخابی شبت بخیر