2777
2789
عنوان

خ ی ا ن ت

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 177 پست
ببین سه راه داری یا اینکه راحت بگذری و بگی اوکی یا اینکه سفت سخت اذیتش کنی جوری که تا عمر داره یادش ...

خب چجوری اذیت کنم ؟ ک دیگ‌خودش سمت اینکارارنره !من انقد چشام بستس و 

دوسش دارم 

نمیدونم چجوری اذیت کنم ک ناراحت 

نشه 

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

خب چجوری اذیت کنم ؟ ک دیگ‌خودش سمت اینکارارنره !من انقد چشام بستس و دوسش دارم نمیدونم چجوری اذیت کنم ...

باید ناراحت بشه 

باید بفهمه کارش به شدت زشت بوده 

بگو تا ثابت نکردی بهم پیام نده 

چه دلیلی داشت باهاش تماس بگیری 

چه دلیلی داشت از لفظ عزیزم استفاده کنی 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگه همیشه یه نقطه منفی تو ذهنت هست

دقیقااا تا الان ک چیزی ندیده بودم  میگفتم نمیتونه اهلش نییست سمت کسی نمیره تا کسی نیاد سمتم همش اذیت بودم از الان بعد دیگ واویلا 

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

وقتی پاپیچ نشی و راحت بگذری دوباره جور دیگه ناراحتت میکنه 

ولی وقتی بد برخورد کنی دیگه به حرکاتش دقت میکنه

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
باید ناراحت بشه باید بفهمه کارش به شدت زشت بوده بگو تا ثابت نکردی بهم پیام نده چه دلیلی داشت باهاش ت ...

گفتم ...‌ میگگگگ خودش زنگ زد ...  زدم ببینم چکار.داره خودش قبول داره اشتباهشو اما میگ سزای کارم جداشدن نی

وقتی پاپیچ نشی و راحت بگذری دوباره جور دیگه ناراحتت میکنه ولی وقتی بد برخورد کنی دیگه به حرکاتش دقت ...

من نمیدونم .صفت و سخت برخورد کردن چجوریه ؟

دقیقااا تا الان ک چیزی ندیده بودم میگفتم نمیتونه اهلش نییست سمت کسی نمیره تا کسی نیاد سمتم همش اذیت ...

همین دیگه خواهر 

من از ته قلبم واقعا نگرانتم با اینکه ندیدمت ولی میتونم صاف بودن و پاک بودن  قلبت رو درک کنم 

و واقعا  از امام رضا میخوام بهت کمک کنه تا آروم بشی

گفتم ...‌ میگگگگ خودش زنگ زد ... زدم ببینم چکار.داره خودش قبول داره اشتباهشو اما میگ سزای کارم جداش ...

بگو پس سزای کارت چیه

من نمیدونم .صفت و سخت برخورد کردن چجوریه ؟

باهااش خشک برخورد کن دیگه 

تا چند ماه شده حتی کلمات احساسی نگو بهش 

همین دیگه خواهر من از ته قلبم واقعا نگرانتم با اینکه ندیدمت ولی میتونم صاف بودن و پاک بودن قلبت رو ...

🥲🖤😅🫂

قربونت برم ... 

باهااش خشک برخورد کن دیگه تا چند ماه شده حتی کلمات احساسی نگو بهش

من حتی برنامه چیده بودم 

سوپرایزش کنم یهو برم پیشش ببینمش ... 

🖤🥲فقط منتظر حقوقم بودم ...

اینجوری بدتر زده نمیشع ازم ؟ 

بگو اگه من این کارو می‌کردم چه فکری میکردی چه برخوردی داشتی

🥲اشتباهشو قبول داره ولی من ی مدرک میخام ک ثابت سه بهم

من حتی برنامه چیده بودم سوپرایزش کنم یهو برم پیشش ببینمش ... 🖤🥲فقط منتظر حقوقم بودم ...اینجوری بدت ...

تورو بخدا با این کارش میخوای کادوش بدی 

🥲اشتباهشو قبول داره ولی من ی مدرک میخام ک ثابت سه بهم

خب ازش بخواه بگو من نمیتونم با این لکه ی منفی تو ذهنم باهات باشم