2777
2789
عنوان

خ ی ا ن ت

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 177 پست
تو هیجوره اروم نمیشی(:من هنوز بعد دوسال کنار نیومدمهنوز بند بند وجودم با کارش میلرزه

خق ما چرا باید این باشه بعد ی عمر وفاداری ... 

تعهد داشتن چرا؟

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

دختره شاید دروغ گفته

اخه پیامشون هست ک بعد قرار بهش زنگ‌و میام ک رسیدی عزیزم ...

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو هیچیت کم نیست!شاید اون پسره چشاش سیری نداشته شاید اولین بارش نبوده شاید خدا خواسته لو بره ش ...

😪🖤🥲حکمت خدا بوده ک دختره اومده بهم میام داده اما نمیتونمممممم باور کنممممم 

شما قبلش خبر داشتی از این قرار؟؟؟

نه روحمم خبر نداشت بهو دختره اومد بهم پیام داد ..‌من میرم سرکار خسته و کوفته اومدم پیامشو دیدم 

شاخ در اوردم 

نه روحمم خبر نداشت بهو دختره اومد بهم پیام داد ..‌من میرم سرکار خسته و کوفته اومدم پیامشو دیدم شاخ د ...

نمیدونم چی بگم ان شاالله ک خیانت نبوده تنها کاری ک میتونم بکنم برات اینکه دعا کنم دختره دروغ گفته باشه 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بمیرم برا دلت

خدانکنه 🖤

خودتو توجیح نکنه‌البته ک چیزی بوده اگر شما همچین کاری انجام  می‌دادید  واکنشش چی بود  میگفتی  هیچی نبوده لاور می‌کند یا میگفتی  ی دوست ‌معمولی  بوده ب قول شما روشنفکرا 🫨🫥🫥🫨🫨🫨

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
نمیدونم چی بگم ان شاالله ک خیانت نبوده تنها کاری ک میتونم بکنم برات اینکه دعا کنم دختره دروغ گفته با ...

😪🥲توروخداا  دعا کنید ی عمر زندگیم پاش نابود میشعععععع 

😪🥲توروخداا دعا کنید ی عمر زندگیم پاش نابود میشعععععع

خیلی برات دعا میکنم ان شاالله  چیزی نبوده بحث ی عمر زندگیه مال یکی دوماه ک نیست 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خودتو توجیح نکنه‌البته ک چیزی بوده اگر شما همچین کاری انجام می‌دادید واکنشش چی بود میگفتی هیچی ن ...

میگ‌قبول دارم این کارم اشتباه بود و خیانت ولی 

سزاش جداشدن نیست 

کات نیست ..‌ 

نیگ‌اون دیده موقعیتم خوبه خاسته رابطمون. بهم بزنه

خیلی برات دعا میکنم ان شاالله چیزی نبوده بحث ی عمر زندگیه مال یکی دوماه ک نیست

قربون دلتتتت بشم من ب جهتم .پیش همهههه 

شرمنده میشم .دلم .خونوادم .بابام 

و مامانم 

ابرومو براش گذاشتم 🥲

نه روحمم خبر نداشت بهو دختره اومد بهم پیام داد ..‌من میرم سرکار خسته و کوفته اومدم پیامشو دیدم شاخ د ...

کاش شوهر منم قبل از ازدواج خیانت میکرد تا قیدشو میزدم نه الان بعد ۱۱ سال

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍