2777
2789
عنوان

خ ی ا ن ت

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 177 پست
تو هیجوره اروم نمیشی(:من هنوز بعد دوسال کنار نیومدمهنوز بند بند وجودم با کارش میلرزه

خق ما چرا باید این باشه بعد ی عمر وفاداری ... 

تعهد داشتن چرا؟

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

دختره شاید دروغ گفته

اخه پیامشون هست ک بعد قرار بهش زنگ‌و میام ک رسیدی عزیزم ...

💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️پیشی میشی ملوسک 💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️💚❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو هیچیت کم نیست!شاید اون پسره چشاش سیری نداشته شاید اولین بارش نبوده شاید خدا خواسته لو بره ش ...

😪🖤🥲حکمت خدا بوده ک دختره اومده بهم میام داده اما نمیتونمممممم باور کنممممم 

شما قبلش خبر داشتی از این قرار؟؟؟

نه روحمم خبر نداشت بهو دختره اومد بهم پیام داد ..‌من میرم سرکار خسته و کوفته اومدم پیامشو دیدم 

شاخ در اوردم 

نه روحمم خبر نداشت بهو دختره اومد بهم پیام داد ..‌من میرم سرکار خسته و کوفته اومدم پیامشو دیدم شاخ د ...

نمیدونم چی بگم ان شاالله ک خیانت نبوده تنها کاری ک میتونم بکنم برات اینکه دعا کنم دختره دروغ گفته باشه 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بمیرم برا دلت

خدانکنه 🖤

خودتو توجیح نکنه‌البته ک چیزی بوده اگر شما همچین کاری انجام  می‌دادید  واکنشش چی بود  میگفتی  هیچی نبوده لاور می‌کند یا میگفتی  ی دوست ‌معمولی  بوده ب قول شما روشنفکرا 🫨🫥🫥🫨🫨🫨

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
نمیدونم چی بگم ان شاالله ک خیانت نبوده تنها کاری ک میتونم بکنم برات اینکه دعا کنم دختره دروغ گفته با ...

😪🥲توروخداا  دعا کنید ی عمر زندگیم پاش نابود میشعععععع 

😪🥲توروخداا دعا کنید ی عمر زندگیم پاش نابود میشعععععع

خیلی برات دعا میکنم ان شاالله  چیزی نبوده بحث ی عمر زندگیه مال یکی دوماه ک نیست 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خودتو توجیح نکنه‌البته ک چیزی بوده اگر شما همچین کاری انجام می‌دادید واکنشش چی بود میگفتی هیچی ن ...

میگ‌قبول دارم این کارم اشتباه بود و خیانت ولی 

سزاش جداشدن نیست 

کات نیست ..‌ 

نیگ‌اون دیده موقعیتم خوبه خاسته رابطمون. بهم بزنه

خیلی برات دعا میکنم ان شاالله چیزی نبوده بحث ی عمر زندگیه مال یکی دوماه ک نیست

قربون دلتتتت بشم من ب جهتم .پیش همهههه 

شرمنده میشم .دلم .خونوادم .بابام 

و مامانم 

ابرومو براش گذاشتم 🥲

نه روحمم خبر نداشت بهو دختره اومد بهم پیام داد ..‌من میرم سرکار خسته و کوفته اومدم پیامشو دیدم شاخ د ...

کاش شوهر منم قبل از ازدواج خیانت میکرد تا قیدشو میزدم نه الان بعد ۱۱ سال

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍