2777
2789
عنوان

عذاب وجدان نمیذاره تمرکز کنم

85 بازدید | 2 پست

خیلی عذاب وجدان دارم دو مورد رفتم آشنایی برای ازدواح همون شب بعد قرار رد کردم چون هم با عکسشون و اون چیزایی که گفتن فرق داشتن و هم شرایطشون خوب نبود اصلا به من نمیخوردن الان حرص میخورم بخاطر پول کافه عذاب وجدان دارم به این دومیه انقدر ناراحت بودم گفتم شماره کارت بده ولی نداد هر کار کردم چیکار کنم کاش یه مورد بیاد همون اول شرایطش خوب باشه تموم بشه بره اینجوری نشه دیگه

سلام و عرض ادب 🥰

مشاوره های خانم دکترآتشانی  40 دقیقه هستش

از فرزندتون تست میگیرند برای زیر 4 سال تست cdi و برای بالای چهارسال در 14 حوزه دقت و تمرکز بررسی شون میکنند

و بر اساس تحلیل تست به شما راهکار میدن

هزینه‌ش یک و دویست است.

🔹مشاوره ها هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین برگزار میشود

🔺 لازم به ذکرِ خانم دکترآتشانی  کلا مشاوره هاشون تک جلسه ای هستش و در همان جلسه مسیری که باید طی کنید را بهتون میگن🔻

⭐️برای ارتباط  یا پاسخ به سوالهایتان می توانید نام و شماره تماس بفرمایید همکارانم با شما تماس بگیرند🙏🏻

یا برای هماهنگی  می توانید   با مرکز در روزهای اداری از 10 صبح الی 18  غروب
تماس بگیرید.

09058903442(تلگرام، واتس آپ، بله، ایتا)
02122302092
02122302093
02122302095

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان