2777
2789
عنوان

فرو پاشی با استرس زیاد

52 بازدید | 6 پست

۱۷ سالمه آنقدر استرسم زیاده ک کل مو هام سفید کرده ضربان قلب شدید گرفتم شبم هاهم ی چشم هیچی نمیبینه سیاه میشه پیش مشاور هم رفتم هر روز چند دفعه تمرین های مای فولنس مدیتیشن ریلکسیشن انجام میدم ولی هیچ کدوم جواب نمیده مشاورم میگه باید دارو مصرف کنی ولی بابام نمیزاره میگه بهش معتاد میشی شما میگید چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ورزش کن خودتو بزن بیخیالی استرس درسارو داری؟ با نماز و دعا به خدا نزدیک شو آرامش بخشه 

منم خیلی استرس دارم 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

ببین ورزش کن خودتو بزن بیخیالی استرس درسارو داری؟ با نماز و دعا به خدا نزدیک شو آرامش بخشه منم خیلی ...

روزی چند بار آیت الکرسی میخونم نماز میخونم ولی هیچ کدوم پاسخگو نیست

[QUOTE=383182072]روزی چند بار آیت الکرسی میخونم نماز میخونم ولی هیچ کدوم پاسخگو 

عزیزم نا امید نشو خیلی صلوات بفرست 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸