2777
2789
عنوان

میخوام صورتمو با تیغ خط بندازم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 20 پست
فیشیال؟تاثیر داره اصلا یا پول هدر دادنه

اره الان صورتش صاف شده ولی قرص زینکم بخور

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دکتر رفتم همش شوینده و کوفت و زهرمار تکراری‌ میدن تاثیر نداره قند و شکر مثلا چیا؟

راکوتان نداد بهت ؟ 

کدوم شهری ؟

برنج و نون تو کم کن ، کیک و شیرینی و چایی شیرین و شربت و این چیزا ک شکر داره نخور

راکوتان نداد بهت ؟ کدوم شهری ؟برنج و نون تو کم کن ، کیک و شیرینی و چایی شیرین و شربت و این چیزا ک شک ...

نه نداد 

چون اونقدری‌ نیست که یدست‌ باشه 

ولی همون ۳ ۴ تا انقددددد‌ میمونن‌ و کنگر میخورن لنگر میندازن که آخر دست پنجول‌ میکنم زخم میشه میشینن گریه میکنم 

نه نداد چون اونقدری‌ نیست که یدست‌ باشه ولی همون ۳ ۴ تا انقددددد‌ میمونن‌ و کنگر میخورن لنگر میندازن ...

بشین بهش ور نرو 

ضد جوش ژیناژن اصلش فک کنم رنگ مایعش سفید اگر گیر بیاری عااالیه 

تا جوش میزنی بزنی ۲ ، ۳ بار قشنگ از بین میبره

بشین بهش ور نرو ضد جوش ژیناژن اصلش فک کنم رنگ مایعش سفید اگر گیر بیاری عااالیه تا جوش میزنی بزنی ۲ ، ...

خدا لعنت کنه جوش و الهی 

نه جایی میرم 

نه کسی باید بیاد 

چون اعتماد بنفسمک خاااااکه خاک

ای ریدن تو چربی و فولیکول. و باکتری و کوفت