2777
2789
عنوان

شماره میدن 🤔

613 بازدید | 38 پست

من دخترم و ۲۰ سالمه استایلم اسپرت تقریبا پسرانه مدل موهامم کوتاه پسرانس یعنی اینطوری راحتم ولی ربطی به علایق و جنسیتم نداره من تو یه آرایشگاه کار میکنم کار رنگ راستش هی این دخترا که میومدن آخرش یا شماره میگرفتن یا شماره میدادن منم گفتم خوب حتما برای بعدا که میخوان بیان نوبت بگیرن اینا گرفتن یهو یه دختره شماره داد گفت بهم پیام بده بعد رفتم خونه گفتم شاید بنده خدا سوالی داره یا راهنمایی میخواد پیام دادم دیدم بحثو کشوند و اینا بعد گفت نه من از تو خوشم اومده منم به همون چشم دختری گفتم مرسی عزیزم بعد که ادامه داد منظورشو فهمیدم و در جا بلاکش کردم ولی خیلی عجیب بود برام بنظرتون استایلمو عوض کنم یا موهامو بزارم بلند شه اوضاع درست میشه؟ 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

معذرت میخوام استارتر .لطفااا بیاین تاپیک اخرم راهنماییم کنید خیلی بهتون نیاز دارم

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد همجنس گ رایی زیاد شده ک همه فک میکنن تا یکی مدل مو یا لباسش باقیه فرقی داره حتمن اینکارس . عزیزم همون موقع ای میخان شماره بدن رک بگو دوسم پسر داری 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو