2777
2789
عنوان

علوم تشریحییی

1371 بازدید | 20 پست

دوستان من دکترای تربیت بدنی دارم و خیلی علاقه به رشته علوم تشریحی دارم یعنی هر چقدر بگم کم گفتم 

و الانم که دفترچه آزمون ارشد وزارت بهداشت اومده و من می‌تونم با مدرک کارشناسیم ارشدش رو بگیرم عد از اینکه ارشدش رو گرفتم می‌تونم چه کاری انجام بدم با مدرکش و اگر جایی بخوان استخدام بکنن کاری به کارشناسیم دارند که تربیت بدنی بوده یا نه 

طبق علاقه‌ای که دارم بخوام برم علوم تشریحی بازار کارش چطوره چون خیلی برام اول بازار کارش تو اولویته

فک کنم بتونی وارد بخش کالبت شکافی و اینا بشی 

توی پزشک قانونی فعالیت داشته باشی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم بتونی وارد بخش کالبت شکافی و اینا بشی توی پزشک قانونی فعالیت داشته باشی

آره 

می‌دونم توی پزشک قانونی میشه مشغول به کار شد 

ولی ی‌خوام بدونم کلاً بازار کارش چطوره، جذبش چطوریه 

الان من چون از کارشناسی رشته غیر مرتبط بودم بخوام برم سخت هست نیست، بعدش می‌تونم چیکار کنم!

عزیز دلم میشه راهنمایی بگیرین ازشون، واقعا لطف بزرگی می‌کنین اگه این کارو برام انجام بدین

ميخوايد پيجش رو بهتون بدم؟

اگه خواستين درخواست بدين خصوصي بدم

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

آخه هیچ کسیو نمی‌شناسم تو این رشته باشه و مشغول به کار باشه

منم نمیشناسم استادی رو که بتونم بهت معرفی کنم

اما یه استاد زیست سلولی میشناسم خیلی خفن با کلی پژوهش

هر وقت سوال دارم راهنمایی میکنه و چند تا گروه میشناسم 

در مورد ارشد بهداشت 

معجزه کن صبر مرا 
دقیقاً وای اگه بدونی چقدر خوبه خیلی خفنه به نظر منمآره میشه

دیگه با چه رشته هایی میشه رفت آخه من شنیده بودم علوم پزشکی رو فقط اونایی میتونن برن که کارشناسیشونم علوم پزشکی بوده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دیگه با چه رشته هایی میشه رفت آخه من شنیده بودم علوم پزشکی رو فقط اونایی میتونن برن که کارشناسیشونم ...

الان دفترچش اومده‌ها

حتی با مامایی و پرستاری هم می‌شه رفت