2777
2789
اعتقادی ندارم چون برای ایرانیا نیست و ایرانیا سعی دارن خودشونو دخالت بدن توش....

ولنتاین که خوبه ایرانیا جدیدا تو جشن کریسمس هم دارن خودشونو میکشن از درخت و بوقلمون و کادو و😥😥😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چند تا برنامه داشتم ولی دیدم سخته گفتم ولش کن

اونایی که طلا و اینا کادو می گیرن باید به فکر باشن نه من که فقط یه عروسک خرسی می گیرم😆

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نه بابا این چه سوسول بازیه مناسبتهای خارجی چه ربطی به ما دارن

دوست جونم درسته مال خارجیاس ولی چ اشکالی داره به خاطر این مناسبتا شاد باشیم 

هرچند که ما ایرانیا روزای مثل مهرگان داشتیم یا پاییز یه جشنی داشتیم در زمان زرتشت ک اسمش یادم نیس ولی همت اینا از بین رفته یعنی اجازه نمیدن این روزارو جشن بگیریم کشور ما فقط موافق عزاداری هست متاسفانه😔😔

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍
یه چند تا برنامه داشتم ولی دیدم سخته گفتم ولش کن اونایی که طلا و اینا کادو می گیرن باید به فکر باشن ...

یعنی هر سال یه عروسک خرسی کادو میگیری الان چند تا خرس داری؟؟؟؟

من میخواستم کیک بپزم و ژله درست کنم دوباره گفتم رژیمم خراب میشه ولنتاین مساوی میشه با سه کیلو اضافه وزن دیگه هیچ کاری نمیکنم منتظرم ببینم شوهرم چکار میکنه هر چند میدونم از یه شاخه گل و چندتا شکلات فراتر نمیره 

😏😏
چی گرفتی ؟

هیچی 😂ولی دو روز پیش برام کلی لباس خرید

امروز رفتم بیرون برا شوهرم گل گرفتم وبادکنک و‌‌‌‌.....میخوام کیک درست کنک خونه رو هم تزئین 

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍
یعنی هر سال یه عروسک خرسی کادو میگیری الان چند تا خرس داری؟؟؟؟

4تا دارم 😅 فردا هم پنجمین ساله

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

چه جالب 😍😍😍

❤❤❤

البته یکیشو که قرمزه دخترم خیلی دوست داره یه مقدار  نوییش رفته ولی اون یکی ها نو هستن😊