تو ۲۵ سالگی فقط اینا رو یادت باشه: دنبال رشد خودت باش، یاد گرفتن رو ول نکن. سلامتیت رو جدی بگیر، هرچی هست بهترش کن. آدمهایی رو انتخاب کن که برات انرژی مثبت دارن، وقتت رو با منفیبافها هدر نکن. پول دربیار، اما زندگیات رو فقط پول بساز نکن. خودت باش و زیاد به بقیه نگاه نکن، هرکی راه خودش رو میره. از اشتباهاتت نترس، بخاطرشون قضاوت نکن خودت رو. رابطههای درست و سالم بساز، بهخصوص تو دوستیا و عشقی. اولویتهات رو مشخص کن؛ کار، خانواده، خودت، تفریح و به اندازه هر کدوم وقت بذار. آیندهات رو برنامهریزی کن اما انعطاف داشته باش، زندگی همیشه طبق نقشه نیست. زیاد خودت رو با بقیه مقایسه نکن، تمرکز کن روی پیشرفت خودت.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!