اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙
اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙
ببین آرد گندم روبا روغن بو بده بعد توی ظرف دیگه گردو بذار لای خرما توی یه ظرف بزرگ کنار هم بچین بعد آرد رو بریز روش بعد خاک قند بریز روش بعدم تزیین با گردوودارچین
شما کجایین ما بوشهریم با دمباز و رطب فقط رنگینک درست میکنیم خرما واسه رنگینک خوب نیست میدونم منظورم ...
من از بوشهر اتفاقا خوردم دوستم می آورد. اما میگفت ما خرمای کبکاب استفاده می کنیم.
دستور شما احتمالا جور دیگه است که من آشنا نیستم باهاش❤️
فک کنم خرما بوده اون مشکی ها ...خرما چند نوع داریم
اره ما شمالیم، به همه خرماها میگیم خرما 😁 به اون خشکا که رنگشون قهوه ای روشنه میگیم خرماخشک
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
من از بوشهر اتفاقا خوردم دوستم می آورد. اما میگفت ما خرمای کبکاب استفاده می کنیم. دستور شما احتمالا ...
اها ما سمت دیر و کنگان هستیم واسه یه سال رطب واسه رنگینک تو فریزر ذخیره میکنیم حداقل دور و بریامو ندیدم با خرما رنگینک درست کنن ،رنگینک اصلش با رطبه بخاطر رطب خیلی نرمه خوشمزه میشه
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ