2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رطب تازه است عزیزم. و خرما لزوما خشک نیست. خرما شیره و شهد داره. رنگینک هم با خرما درست میشه، نه با ...

شما کجایین ما بوشهریم با دمباز و رطب فقط رنگینک درست میکنیم خرما واسه رنگینک خوب نیست می‌دونم منظورم اینه نسبت به رطب سفت تره

شاید وقتی گفتم خوبم،دروغ گفتم⁦༎ຶ⁠‿⁠༎ຶ⁩

ببین آرد گندم روبا روغن بو بده بعد توی ظرف دیگه گردو بذار لای خرما توی یه ظرف بزرگ کنار هم بچین بعد آرد رو بریز روش بعد خاک قند بریز روش بعدم تزیین با گردوودارچین 

شما کجایین ما بوشهریم با دمباز و رطب فقط رنگینک درست میکنیم خرما واسه رنگینک خوب نیست می‌دونم منظورم ...

من از بوشهر اتفاقا خوردم دوستم می آورد. اما میگفت ما خرمای کبکاب استفاده می کنیم. 

دستور شما احتمالا جور دیگه است که من آشنا نیستم باهاش❤️

طرفدار حق و عقلانیت💙 

فک کنم خرما بوده اون مشکی ها ...خرما چند نوع داریم

اره ما شمالیم، به همه خرماها میگیم خرما 😁 به اون خشکا که رنگشون قهوه ای روشنه میگیم خرماخشک 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من از بوشهر اتفاقا خوردم دوستم می آورد. اما میگفت ما خرمای کبکاب استفاده می کنیم. دستور شما احتمالا ...

اها ما سمت دیر و کنگان هستیم واسه یه سال رطب واسه رنگینک تو فریزر ذخیره میکنیم حداقل دور و بریامو ندیدم با خرما رنگینک درست کنن ،رنگینک اصلش با رطبه بخاطر رطب خیلی نرمه خوشمزه میشه

وای با رطب اصلا خوب نیست

شوخی نکن ما خودمون معدن رطب و خرماییم با خرما خوب نمیشه طعم حلوا پیدا می‌کنه حالا بازم هرکی یه جور میپسنده 

اره ما شمالیم، به همه خرماها میگیم خرما 😁 به اون خشکا که رنگشون قهوه ای روشنه میگیم خرماخشک

درسته عزیزم...من جنوبم انواع رطب و خرما با مزه های مختلف داریم...رنگینک فقط با رطب ...البته رطب بیشتر سمت جنوب پیدا میشه

هنوز هم دلم برای دیدنت هزار باره میتپد
رطب مشکی نیست اون خرماست

ایناست ؟ سمت ما اینا نیست، من ندیدم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇