2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 38 پست
چطوری تصمیم گرفتی شاد باشی? میشه بمنم یاد بدی?? (امضا ت)

دو ساله به شدت افسرده ام ، خسته شدم ديگه ميخام با زندگيم خوب يا بد حال كنم ، از همه مهمتر اينكه يه ني ني تو راه دارم نميخام باهاش بداخلاق و بيحال بلشم به عشق اونم كه شده دوباره زندگي ميكنم گور پدر دنيااا و آدماش.

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
دو ساله به شدت افسرده ام ، خسته شدم ديگه ميخام با زندگيم خوب يا بد حال كنم ، از همه مهمتر اينكه يه ن ...

من از بچه دار نشدن و سقط بشدت افسرده و داغونم

برای منم دعا کن خدا رحم کنه ب دل شکستم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه اینکه خوبه.البته مال من این ماه ک باردار بودم ۵ روز قبل پریود دوتا بیبی چکم مثبت شد و خط پر ...

خدا را شکر و خوش به حالتون.برا ما هم دعا کنید

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین
من از بچه دار نشدن و سقط بشدت افسرده و داغونم برای منم دعا کن خدا رحم کنه ب دل شکستم

زندگيتو شرطي نكن به باردار شدن، چرا افسرده اي اخه، بيخيالش باش هر كيو ديدم هميشه وقتي بيخيال شده باردار شده ، دائم بهش فك كني وسواس فكري ميگيري ، من عقيده دارم همه اتفاقات زندگي تو زمان و مكان خودشون اتفاق ميوفته .

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
من از بچه دار نشدن و سقط بشدت افسرده و داغونم برای منم دعا کن خدا رحم کنه ب دل شکستم

چند وقته تو اقدامي؟ 

زندگيتو شرطي نكن به باردار شدن، چرا افسرده اي اخه، بيخيالش باش هر كيو ديدم هميشه وقتي بيخيال شده بار ...

درست میگی،

اما فکنم مریض شدم ،افسردم 

نمیتونم بخندم ،باید برم روانپزشک فکنم

درست میگی، اما فکنم مریض شدم ،افسردم  نمیتونم بخندم ،باید برم روانپزشک فکنم

روانپزشك قرص ميده به نظرم برو مشاوره اما ٤سال زماني نيس كه اميدتو از دست بدي ، به داشته هات فكر كن و شاد باش ، ذهن ما ادما عاشق اينه كه عادت كنه به هر چي كه بهشوفك ميكنيم ماها هم از بس به بدبختيامون فك كرديم ذهنمون عادت كرده يه مدت هر خاطره بد يا دلمشغولي كه اومد سراغت سريع ازش فرار كن و بهش فك نكن .. تهش رو بگم خواهر تا خودمون نخواهيم و تلاش نكنيم هيچي تغيير نميكنه

روانپزشك قرص ميده به نظرم برو مشاوره اما ٤سال زماني نيس كه اميدتو از دست بدي ، به داشته هات فكر كن و ...

ممنونم ک وقت گذاشتی عزيزم

انشالله خدا بچتو سلامت بیاره بغلت