رها99999 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1752 عنوان خدایا خسته شدم 😭 321 بازدید | 20 پست مریض صفراوی دارم التهاب صفرا داره اما اجازه نمیده عملش کنند میگه دیگه نمیتونم غذا بخورم میگم غذای خیلی چرب نمیشه خورد میگه نه کلا نمیشه خورد درست میگه ؟ من که هرچی تحقیق کردم فکر کنم میشه توی غذا از روغن استفاده کرد اما نباید زیاد باشه درسته ؟ وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم 1404/03/03 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narin_7899 عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 515 درسته مگه ادم نتونه بخوره که میمیره ما همسایه مون کلا صفرا شو در اوردن از منم سالم تره
رها99999 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1752 بله شما درست میگی شما خودت یا نزدیکانت و دوستان و .. تجربه شو داشتید عزیزم ؟ من درست میگم ؟ چرب و چیلی نباید باشه اگر نه که حتما میتونه غذا با چربی متعادل بخوره وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
رها99999 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1752 درسته مگه ادم نتونه بخوره که میمیره ما همسایه مون کلا صفرا شو در اوردن از منم سالم تره چیا میخوره مثلا کوکو میتونه بخوره ؟ وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
رها99999 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1752 چرا جراحی نمیکنی گوش نمیده میگه نمیتونم دیگه غذا بخورم 😭رضایت نمیده عملش کنند میگم زبون نفهم داری میمیری دیگه 😭😭😭 وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
همبرگراسفنجی عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 11326 شما خودت یا نزدیکانت و دوستان و .. تجربه شو داشتید عزیزم ؟ من درست میگم ؟ چرب و چیلی نباید باشه اگر ... بله عزیزم خالم صفراشو درآورده چندین ساله و فقط غذای زیاد چرب نمیخوره خودمم ده ساله صفرام سنگ داره ولی پررو پررو عمل نکردمش 🤦
narin_7899 عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 515 چیا میخوره مثلا کوکو میتونه بخوره ؟ اره نخوره زنده نمیمونه ببین انسان سالم همیشه باید مراعات کنه حتی اگه کبدش سالم ترین باشه باید مراعات کنه ولی میتونه بخوره ولی مراعات کنه بهش بگید همینکه بیشتر کبد مهتره نه صفرا
فاطمهمعصوم٢ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4421 اگه مشکل صفرا داره فرقی نمیکنه چه عمل کنه چه نکنه باید غذای چرب کمتر بخوره بخوره هم نمیفته بمیره که فقط ریسک چاق شدن و بیماری های عروقی توش بالاتره گفتم فرقی هم نکنه چه عمل بکنه چه نه همینه، مادر من عمل کرده خبلی راضیه
رها99999 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1752 بله عزیزم خالم صفراشو درآورده چندین ساله و فقط غذای زیاد چرب نمیخوره خودمم ده ساله صفرام سنگ داره ول ... خداروشکر مثلا دو پرس غذا با چربی متعادل میتونه بخوره ؟ خواهش میکنم واقعیت رو بگو منم نگران شدم چون اگر عمل کنه نتونه غذا بخوره که بده وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
رها99999 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1752 اگه مشکل صفرا داره فرقی نمیکنه چه عمل کنه چه نکنه باید غذای چرب کمتر بخوره بخوره هم نمیفته بمیره که ... الهی عمرش طولانی و تنش سلامت باشه مادرت مادرتون میتونه مثلا دو پرس ماکارونی با چربی متعادل نوش جان کنه ؟ وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
همبرگراسفنجی عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 11326 خداروشکر مثلا دو پرس غذا با چربی متعادل میتونه بخوره ؟ خواهش میکنم واقعیت رو بگو منم نگران شدم چون ... والا خاله من شدید پرخوره خودش عزیزم بله اصلا مشکلی پیش نمیاد اگه غذا خیلی چرب نباشه البته چربی هم میشه بخوره ولی چون صفرا نداره که دفعش کنه چاق میشه سریع
فاطمهمعصوم٢ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4421 الهی عمرش طولانی و تنش سلامت باشه مادرت مادرتون میتونه مثلا دو پرس ماکارونی با چربی متعادل نوش جان ... اره مادرم بالای ده پونزده ساله عمل کرده همه چی میخوره رعایت نمیکنه اصلا 😁همشم میگه خداروشکر عمل کردم قبل عمل یه ذره غذا میخورد همش شکم درد داشت ولی خوب برا سلامتی خودش بهتره نخوره ولی رعایت نمیکنه