2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

تعریف کنمن خواب عجیب ندیدم...

مثلا من پسرعمم توی نوجوونی فوت شد سال ۹۶ با دوتا از دوستاش تو آب خفه شدن خدابیامرزا من بعد فوتش توی خواب دیدمش با همون دوتا دوستش بعد اومد گفت من از خدا وقت گرفتم بیام تو خوابت میخوام بیارمت پیش خودم توام میتونی دو نفرو با خودت بیاری بعد شروع کرد اسم گفتن که من انتخاب کنم اسم کساییو که میخوام با خودم ببرم بعد من یهو اون وسط گفتم امید و بعد پسر عمم با تعجب منو نگاه کرد من بعد خوابم منتظر بودم بمیرم اما نمردم و بعدا فهمیدم منظورم از امید ، امید به زندگی بوده

مثلا من پسرعمم توی نوجوونی فوت شد سال ۹۶ با دوتا از دوستاش تو آب خفه شدن خدابیامرزا من بعد فوتش توی ...

حس میکنم خدا فرصت زندگی داده چون هنوز زوده خدا تا نخاد هیچی نمیشه

و فکرتم مشغول نکن 

امید داشته باش 🥰

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/