2821
2789
عنوان

فیشر شقاق

351 بازدید | 12 پست

سلام

اگه کسی شقاق مقعد داره سرکه سیب استفاده کنه سریع خوب میشه، من پدرم در اومد و یه بارم عمل کردم، عملم وحشتناک بود اما دو سال بعد مجدد بخاطر استرس درگیر شدم و میخواستم مجدد عمل کنم تا اینکه یکی بمن گفت استفاده کنم، عااااااالی بود، اینو نشر میدم تا همه استفاده کنن، خوب شدین برای مادرمم دعا کنید. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سوزش نداره

اولش چرا اما واقعا می ارزه

روزی که استفاده کردم و نتیجه اش رو دیدم از خوشحالی داشتم بال در میاوردم، باورم نمیشد، با یه همچین چیز ساده ای آدم خوب میشه حالش، همه اونایی که این مرض کوفتی رو دارن درک می کنم، امیدوارم روی همه تون جواب باشه

اولش چرا اما واقعا می ارزهروزی که استفاده کردم و نتیجه اش رو دیدم از خوشحالی داشتم بال در میاوردم، ب ...

شما دفع خون هم داشتین

من بواسیر و شقاق داشتم عمل شدم الان خوبم

اما گاهی چن قطره خون میبینم

شما دفع خون هم داشتینمن بواسیر و شقاق داشتم عمل شدم الان خوبماما گاهی چن قطره خون میبینم

بله زیاد، خون قرمز روشن، خدایا یاد اون روزا میفتم مرگ میاد جلو چشمام، درد و سوزشش به کنار، آبرو برام نمونده بود

من پارسال شقاق داشتم، سری قبل پنج سال پیش بود که حدود ۸ ماه درگیرش بودم و آخر عمل کردم، اما پارسال حدودا یک ماه درگیرش بودم خوب یادمه که از دستشویی که اومدم بیرون، یه دستمال کوچولو رو با سرکه سیب خیس کردم و گذاشتم روی مقعدم و بعد روشو یه پلاستیک فریزر زدم و بعد لباس زیرمو پوشیدم (اینجوری سرکه سیب به لباسام پس نمیداد و همه سرکه هم جذب اونجا میشد) که همون موقع احساس کردم سوزشم خوب شد. از اون موقع به بعد دردم هر روز کمتر میشد تا هفته بعدش که دیگه خوب خوب شدم. 

هر روشی رو که بگید امتحان کردم از انواع داروهای تزریقی و شیاف و ژل تا روش های سنتی مثل گرم نگه داشتن با... تا اینکه از دو نفر شنیدم که خوبه و از سر ناچاری استفاده کردم و همون روز تاثیرش رو دیدم 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792