2777
2789

من هرچی درس میخونم نمیشه که نمیشه انگار خدا باهام لجه شب تا صب میشینم درس میخونم مو ب موی کتابو حتا پاورقی نمونه سوال حل میکنم خاب راحت ندارم از دست این امتحانا بعد میرم سرجلسه با کلی ذوق ک بیست بگیرم یهو میبینی سر چیزای الکی ۴ نمره ازم کم میشه امتحان فارسی داشتیم امروز ۴روزه دارم مث چی میخونم واسش بعد رفتم امتحانشو دادم ۱۶ گرفتم تازه اگه اونم گرفته باشم نمیدونم حکمت خدا ازین همه آزار اذیت من چیه 

خدا معدل بیست میده ب اون زرنگ کلاسمون نه من بدرد نخور گفتم ترم دومه معدل بالا ۱۹بگیرم نمره هام بیست شه بابامو خوشحال کنم نشد ک نشد دیگه خستم آرزو کردم تا سال دوازدهم زنده نباشم بمیرم راحت شم از دست این همه بدبختی خدا لجه با من نمیدونم چشه انقد اذیتم میکنه چیکارش کردم بخدا اون زرنگ کلاسمون تو یه ربع امتحانشو میدع همشم جواب میده درست من ۱ ساعت سرجلسه م تازه آخرشم ۱۴ ۱۵ ۱۶ میگیرم

خدا شاهده کم کاری نمیکنم ولی دیگه خب نمیشه سرنوشت از قبل نوشته شده بخای لج کنی خاست خداست ک نمیخواد من خوشحال باشم

خسته شدم دیگه مگ چقدر آدم میتونه درس بخونه و نمره بد بگیره 

نمیدونم چ بلایی سرم اومد تاآذر خوب بود درسم نمره های تو کلاسم کمتر از ۸نیم از ۱۰ نیس  دیگ واسه امتحان ترم اول نخوندم کلا نابود شدم اونموقع یک نمره بالا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده عزیزم هرچی گرفتی گرفتی میخوای خودتو ازبین ببری که چی بشه حالا اینا که دکترا گرفتن همه بیکا ...

اخه بابام وقتی ما درسمون خوبه انقد ذوق میکنه انقد میخنده ولی خدا مثل اینکه لجه دیگ نمیخواد

بخدا بغضم گرفته دیگ ناامید شدم دیگ معدلم شد زیر نوزده تا اینجا ازین ببعد واسه هر امتحانی بخونم واسه معدل زیر ۱۸ دارم میخونم ب چ دردم میخوره

عزیزدلم بخوام بی پرده بگم شما بخاطر غر زدن و حتی حسادت پنهان به اون شاگرد خوب کلاس موفق نیستید، کمی ...

آره میدونم بخدا نمیدونم چیکار میکنه 

فقط میبینم برگه تحویل میده نگا میکنم دیگ کل جوابا از ذهنم میپره میگم الان اون همرو جواب داده ولی تو چی...

سلام خوابتو تنظیم کن خوب بخون استرس زیاد نداشته باش انشاءالله نمراتت خوب میشه بعدشم نمره چ ربطی به خدا داره این دیگه به خودت بستگی داره ک چقد تلاش کنی بعدشم از خدا کمک بگیر حالا مثلا من پراز استرس میرم درس هم‌نخوندم امتحان نمیدم بعد میگم خدا نمیخواد اصلا منطقی نیس ولی زیاد به خودت فشار نیار ما ک نخوندیم الان چندین ساله داریم زندگی میکنیم اوناییم ک خوندن بازم باهامون دارن زندگی میکنن😂😂😂

#سیدباشماست، فقط میدونم شاد باشید حتی تو اوج غم ها🙃😂
دهم انسانی

🫥🫥🫥اصلا تو نباید به فکر درس باشی عشق و حال بکن که امسال نهایی نداری من گفتم یازدهمی حتما نگران تاثیر معدلی که توی ترازت میزاره هستی  این معدل هیچ جای زندگی ات تاثیر نداره اینقدر زندگی به خودت سخت نگیره باور کن پدرت بفهمه این همه فشار تو سن کم و الکی تحمل میکنی خوشحال که هیچ ناراحتم میشه 

باور کن به عنوان یه دوست دارم بهت میگم یکم با خودت مهربون تر باش 

سلام خوابتو تنظیم کن خوب بخون استرس زیاد نداشته باش انشاءالله نمراتت خوب میشه بعدشم نمره چ ربطی به خ ...

دیگ تموم شد همچی ب اندازه تا الان نمره کم از امتحانا گرفتم ک دیگه معدلم زیر ۱۹ بشه هدف من معدل نوزده بود ک با امروز ب طور قطعی پوچ شد

خوندم و نشد دیگ هیچ

🫥🫥🫥اصلا تو نباید به فکر درس باشی عشق و حال بکن که امسال نهایی نداری من گفتم یازدهمی حتما نگران تا ...

آخه یازدهم دوازدهم سخته شاید نتونم بالا ۱۹بگیرم معدلم حدقل امسال ک میتونم و تاثیری نداره هم حال خودمو خوب کنم هم بابامو خانوادم ادمین ک درست خوب باشه دیگ هیچی مهم نیس افسرده ای استرسیی حالت خرابه میخای بری ولگردی فقد درست خوب باشه  وقتیم درست خوب نیس مث چی ازت متنفرن

و برای این قضیه که چرا می خونی نمره نمیگیره طبیعی شاید عادت مطالعه ای غلط داری مثلا روی مبحث بیش از حد وقت میزاری و برای سال بعد درس های حفظی وقت های کم و به طور مستمر و در دفعات زیاد بخون و برای نهایی فقطططططط کتاب بخون و سوال دبیر خانه بخون نمره بالای ۱۹ میگری و بازم پیش مشاور تحصیلی حتما برو