2777
2789
عنوان

وقتی عرصه بر ما تنگ میشود

| مشاهده متن کامل بحث + 15578 بازدید | 1160 پست
۵ تا میخونم

قبول باشه التماس دعا مهربونم برای منم دعا کن 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک زدم 40 نفر نشد متاسفانه برام دعا کن مهربونم

چندین بار تاپیک بزن 

با یک بار  کامل نمیشه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

چندین بار تاپیک بزن با یک بار کامل نمیشه

چشم ممنونم 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

هیچوقت‌برای‌این‌دنیای‌فانی‌وزودگذرغــــمنخــورونگران‌نباش‌... بلکه‌نگران‌این‌باش‌که‌آیاخـدارا،ازخودر ...

خود خدا گفته فقر که از دری بیاد ایمان از دری دیگه میره

شماها برا خودتونم همینارو انجام میدین ؟ یعنی الان‌گشنه و تشنه تو بی برقی یدست باد زن یدست افتابه دستتونه ؟؟؟؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

خود خدا گفته فقر که از دری بیاد ایمان از دری دیگه میرهشماها برا خودتونم همینارو انجام میدین ؟ یعنی ا ...

سلام علیکم 

خواهرم درک میکنم، فرمایشتون رو 

اما اینجا بحث استقبال از فقر نیست 

اتفاقا خداوند فرمان قاطع داده اند

که مردی که در راه کسب  حلال معیشت خانواده اش تلاش میکند مانند مجاهد است ..

و میفرماید بجوید از فضل ما ..

با این حساب اوست که بسط(گسترش) رزق میدهد و یا بنا بر مصالحی کاهش ...

منتها ان چیز که برای بندگانش نمی پسندد

حُب دنیاست ، که در روایات امده رأس الخطایا است ، یعنی سر منشأ همه اشتباهات ما محبت به دنیاست ، دنیا خواهی ، دلدادگی به دنیا و وابستگی به آن ..

انقدر عاشق دنیاست و پول پرست  است که اگر به او بگویند که طبق فرمان خدا حقوق مالیت را ادا کن 

سر باز میزند !

در صورتی که همه چیز امانت موقت خدا در دستان ماست و مالک واقعی خداست .

موفق باشید ✋🌹

دعا کن منم یه روزی برم مشهدالرضا برم زیارتش و آرزوی دلم برآورده بشه

الهی قسمت و روزیتون بزودی زود 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

۳۱۳ مرتبه ذکر صلوات 🌹

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

اللهم عجل لولیک الفرج

🌹

اللهم عجل لولیک الفرج