2777
2789
عنوان

بیاید ایده بدید

46 بازدید | 11 پست

بچه ها من به درآمد نیاز دارم به نظرتون فلافل یا سنبوسه خیار شور سبزی خشک اینا درست کنم خوبه یا مثلا اش یا عدسی کجا بفروشم یکم هم خجالتی هستم مشتری از کجا پیدا کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که آش و عدسی نمیچسبه چون هوا گرمه...اگه میتونی یه دونه از این دستگاه های بستنی ساز بگیر...جایی رو پیدا کن بستنی بفروش

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که آش و عدسی نمیچسبه چون هوا گرمه...اگه میتونی یه دونه از این دستگاه های بستنی ساز بگیر...جایی ...

قربونت من پول ندارم که الان که نه مثلا برای مدرسه ها به نظرت میخرن دیگه چی میتوانم بفروشم به پول خیلی نیاز دارم سبزی خشک یا ترشی چی ؟؟

قربونت من پول ندارم که الان که نه مثلا برای مدرسه ها به نظرت میخرن دیگه چی میتوانم بفروشم به پول خیل ...

مدرسه ها که دارن تعطیل میشن...میتوتی ترشی اینا درست کنی فعلا به فامیل و همسایه بفروشی 

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

مدرسه ها که دارن تعطیل میشن...میتوتی ترشی اینا درست کنی فعلا به فامیل و همسایه بفروشی

نه منظورم سال بعد بود به فامیل اینا نمیتوانم نمی‌خوام بفهمند من درست میکنم آخه الان سنم هم کمه و زشت هست ۱۸ هستم دیگه چیکار میتوانم بکنم 

نه منظورم سال بعد بود به فامیل اینا نمیتوانم نمی‌خوام بفهمند من درست میکنم آخه الان سنم هم کمه و زشت ...

بیرون میتونی کار کنی؟مثلا بری فروشندگی لباس؟

هنری چیزی بلدی؟

بیرون میتونی کار کنی؟مثلا بری فروشندگی لباس؟هنری چیزی بلدی؟

نه اصلا خاک تو سرم موندم برای چی آمدم اره میتوانم ولی خوب خجالتی هستم میترسم گند بزنم گفتم تو خونه باشه بهتره 

نه اصلا خاک تو سرم موندم برای چی آمدم اره میتوانم ولی خوب خجالتی هستم میترسم گند بزنم گفتم تو خونه ب ...

خوب بالاخره بهتره از یه جایی به خجالتی بودنت غلبه کنی...کم کم عادت میکنی

خوب بالاخره بهتره از یه جایی به خجالتی بودنت غلبه کنی...کم کم عادت میکنی

چیکار کنم مثلا آخه مشکل دیگه هم دارم سنم کمه خانواده قبول نمیکنن خیلی جایی اینا برم چون خیلی هم گند میزنم و اینکه مثلاً الان درس می‌خوانم کنکور دارم ولی خوب پول لازم دارم دیگه برای کلاس اینا و کلا 

چیکار کنم مثلا آخه مشکل دیگه هم دارم سنم کمه خانواده قبول نمیکنن خیلی جایی اینا برم چون خیلی هم گند ...

نمیدونم دیگه