2777
2789

اره تو ک تا الان صبر کردی باز صبر کن ک عفونت نداشته باشی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی بازم برم معاینه اینا شم ؟

اره خب

دکتر نگفت بعد تموم شدن داروهات بیا؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چرا ولی خسته شدم عفونتم خوب بشو نیس

منم همینم

تازه من ۷ ماهه باردارم 

از اول دارم دارو مصرف میکنم

الان داروهامو عوض کردم  پماد واژینال استفاده میکنم و قرص مترونیدازول میخورم

ضعیف شده ولی کامل خوب نشدم

منم همینمتازه من ۷ ماهه باردارم از اول دارم دارو مصرف میکنمالان داروهامو عوض کردم پماد واژینال استف ...

ینی عفونت قارچی برا جنین مشکل ایجاد نمیکنه؟ موندم چیکار کنم عفونتم ک خوب نمیشه الانم میخام اقدام کنم 

ینی عفونت قارچی برا جنین مشکل ایجاد نمیکنه؟ موندم چیکار کنم عفونتم ک خوب نمیشه الانم میخام اقدام کنم

چرا ریسک زایمان زودرس رو افزایش میده