2777
2789
عنوان

دخترم مرخص شد🥹🌸

260 بازدید | 18 پست

وای خدارشکر

دیشب خالش خیلی بد بود بیمارستان بستری اش مردن از ساعت دو اینا تو دکتر بودیم فکر کنم پنج اینا دیگه شوهرم قبول کرد بستری اش کنن

هنوز یکسال اش نشده 

تبش خیلی بالا بود دکتر گفت اگر بره خونه تشنج میکنه خدای نکرده بخاطر همین دیگه شوهرم راضی شد بستری اش کنن

دیشب خیلی تو بیمارستان سخت گذشت خیلی

خدا ایشالا تمام بیماران رو شفا بده الهی آنین

الان دخترم خدارشکر خیلی بهتره خیلی ساعت سه برمیگردیم خونه

الان شوهرم رو فرستادم خونه بره یه دوش بگیره و لباس بیاره برای این بچه چون دیشب خالش خیلی بد بود بالا آورده رو کل اباساش طفلی🥲

ولی خدارشکر آلان خوبه🥹💖

@اتوبان‍ عزیزدلم ممنونم مهربونم که دعا کردی قشنگم همیشه من رو شرمنده میکنی به خدا

بقیه دوستان رو میتونی شما تگ کنی عزیزم؟❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزدلم ممنونم قشنگم حال دخترم الان خوب شدهبه امید خدا ظهر مرخصش میکنن@الیانه‍

سلام عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم که حالش بهتر شده خدا نگهدار همه‌ی بچه ها باشه   ان شالله همیشه سلامت باشن و عاقبت بخیر  🌺 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
سلام عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم که حالش بهتر شده خدا نگهدار همه‌ی بچه ها باشه ان شالله همیشه س ...

قربونت عزیزدلم❤️❤️❤️💋

پسر گلت هم از طرف من ببوس❤️❤️

مراقب خودتون باشید از آشنایی باهات خیلی خوشحال شدم گل من🌺😍

قربونت عزیزدلم❤️❤️❤️💋پسر گلت هم از طرف من ببوس❤️❤️مراقب خودتون باشید از آشنایی باهات خیلی خوشحال شد ...

سلامت باشی خیلی ممنون دوست عزیزم🌺♥️

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
@elham_kk‍ عشقم دیروز دخترم رو بستری کردم الان حالش بهتره

خب خداروشکر

کار درستی کردین

آفرین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

عشقم دورت بگردم خداروشکر الان اومدم بهت پیام بدم .خیلی خیلی خوشحال شدم بخدا بفکر نی نی خوشلمون بودم براش صلوات زدم خداروشکر .ان شالله هیچوقت رنگ دوا و دارو و بیمارستان نبینه .دردت بجونم مامان خوب و قوی 😍😍😍😍😍😘

فقط عشقم نزار نی نی رو کسی ببوسه یا کسی میاد بگو سرما ندارید .رودروایسی بزار کنار هیچکس مهمتر از بچه ات نیست 

🖤🕊🥀 💟 💍 💟