2777
2789
عنوان

به چه ازدواجی میگن مطلوب ❔

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست
پس باید از لحاظ سنی هم همسن پدرت باشه🤔

من خودم وکیلم

درآمد دارم

قطعا هر آدمی با هر سطح درآمدی نمیاد سمتم

پدرم وقتی هم سن الان خودم بوده ازدواج کرده

عروسیش ۷شبانه روز بوده

خونه داشته

ماشین داشته

زمین داشته

کار و درآمدشم داشته

پس نیازی نیس مردی ک میاد سمتم هم سن پدرم یاشه تا اینارو داشته باشه چون پدرم تو همین سنا همشو داشته🙂شماهم برو سمت کسی ک یه پله از خودت پایین تره

چ اصراری دارین برین سمت کسی ک سطحش از شما بالاتره ولی توقعشون صدپله از شما پایین تر باشه؟

همیشه درهرزمینه ای حد خودتو بدون

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
پس باید از لحاظ سنی هم همسن پدرت باشه🤔

حالا موندم سطح توقع من از همسر آیندم چه ربطی به فضولای خاله زنکی مثل تو یا بقیه داره؟؟مگه خواستگارمی؟!

یا صرفا فضول زندگی مردمی؟؟

الان تو هیچ ملاکی برای همسر آیندت نداری و هرخری بیاد سمتت میگیریش؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم یا ضریب هوشی صفر متوجه نیستین که مردا انجام نمیدن

نه انگار ضریب هوشیتون زیر صفره که متوجه نشدین این خانم دنبال مردیه که انجام بده و اگه همچین مردی پیدا نمیشه ازدواج نکنه بهتره

به جای اینکه بگیم انجام نمیدن و در برابر این ظلم کوتاه بیایم، بهتره برای به دست آوردن حقوقمون تلاش کنیم

و اگه این شرایط برای شما مطلوبه و نمیخواید تغییرش بدید، بشینید و با همین شرایط زندگی کنید و درمورد کسایی که دوست دارن شرایط بهتری داشته باشن نظر ندید

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

اینا خودشونو حمال مرد میبیننوقتی یکی میگه برابریحس میکنن به مردشون توهین شده🤣🤣وای مرد ک نباااید کا ...

خداروشکر نسلشون کم کم داره منقرض میشه

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

خداروشکر نسلشون کم کم داره منقرض میشه

لامصبا تو نی نی سایت ریشه دارن🤣از بین هم نمیرن

من خودم وکیلمدرآمد دارمقطعا هر آدمی با هر سطح درآمدی نمیاد سمتمپدرم وقتی هم سن الان خودم بوده ازدواج ...

من که نخواستم بیام سمت شما خیالت راحت😁من میرم سمت کسی که معیار های بهتری داره...

حالا موندم سطح توقع من از همسر آیندم چه ربطی به فضولای خاله زنکی مثل تو یا بقیه داره؟؟مگه خواستگارمی ...

والا هر کسی واسه خودش ملاک هایی داره و محترمه... ولی خواستم بگم ادم باید منطقی فکر کنه یکم و بلند پرواز نباشه، زمان قدیم و شرایط اون موقع با الان کلی فرق داره، مثلا پدر من فقط یکی از خونه هاش ۱۰۰ میلیارد قیمتشه.... من با کلی دوندگی و ساخت و ساز و ... بعد ۱۰ سال سرمایم  حدود ۱۵ تومن ایناس. در حالی که فک نمی کنم پدرم اندازه من دوندگی کرده باشه ... حالا اگه شرایط مالی دو تا خونواده مث هم باشه یه چیزی ولی اینکه بگی اون پسر اندازه پدرت داشته باشه منطقی نیس .... فقط خواستم بگم که معیارتون سختگیرانه هست و یکم غیر منطقی ... 

برای داشتن ازدواج مطلوب دو طرف باید تلاش کنن اول رعایت احترام به همسر و خانواده همسر. چیزی به اسم او ...

چه توضیحات مفید و کاملی 👌احسنت......ولی من معتقدم بعد ازدواج اولویت اول همسر میشه بعد خانواده

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺