ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به پسری که مهربون باشه بااخلاق سالم مومن ومعتقدوخداترس.باعرضه ومسولیت پذیر.خونواده دوست.پایه ورفیق کارات.اهل کارخونه.باچهره متناسب و شغل متناسب .اهل پول حلال وتلاش
برای داشتن ازدواج مطلوب دو طرف باید تلاش کنن اول رعایت احترام به همسر و خانواده همسر. چیزی به اسم اولویت وجود نداره نمیشه گفت من همسرتم پس باید از مادر و پدرت بالاتر باشم بلکه باید همه چیز مدیریت بشه هر کسی جایگاه خودش رو داره. از همه مهمتر اینه که هم دیگه رو همونجوری که هستیم قبول کنیم و دست به ترکیب هم دیگه نزنیم نگیم الان معتاده بعد از ازدواج به خاطره من عوض میشه یا نباید با یه آدم بیکاره هیچی ندار ازدواج کنی و بعد از ازدواج کاری کنی به همه چیز برسه و بعد بهت بگه تو در حده من نیستی تو لیاقت منو نداری. پس یا هر دو باهم پیشرفت کنید حالا یا تحصیلی یا شغلی یا کلا پیشرفت رو فراموش کنید. و مهمتر از اینا اینه که هیچ وقت هیچ وقت به شوهرتون پول ندید یا از خانوادتون کمک مالی نگیرید چون وقتی ببینه خانوادتون بهتون پول میده دیگه برای شما خزج نمیکنه و باید مثل گدا منتظر کمک از خانوادت بمونی