2777
2789
عنوان

دوست پسر دوستم

361 بازدید | 15 پست

بچه ها لطفاً گزارش نکنیدد .

بزارین از اول بگم که چی شده . 

دوست من از طریق فضای مجازی با یه پسری آشنا میشه . دوستم ۱۸ سالشه پسره هم همینطور. 

اینا پنج ماه باهم بودن و تو کل این پنج ماه فقط یه بار باهم قرار میزارن . 

پسره هم وضعیت مالی و اجتماعی خیلی خوبی داره . 

تو دیت اولم پسرعه برا دوستم خط چشم خریده بود و گفته بود بهش که با این دوره چیزای مهم خط بکش . 

و از این طرفم پسره به دوستم اون روز اصرار کرد کش موشو رو بهش بده و داد . 

(پسره جز تیم ملیه پینگ پنگ. ) اینم بگم که کش مویه دوستمو تو همه ی مسابقات اش میندازه .

بعد دوستم وضعیت روحیش خیلی بد بوده و یهو وسط رابطه میزاره میره بدون هیچ خبری . 

پسره هر روز بهش پیام میداده زنگ میزده . (با خطای مختلف). تا شش ماه همین وضعیت بود تا اینکه دوستم یهو جوابشو داد و بهش همچیو گفت . 

بعد تصمیم گرفتن هر چند وقت یک بار بهم یه پیام بدن حال همو بپرس تا اینکه یه سال شد و تو لایو مسابقه اش کش موی دوستم دستش بود . 

بعد مسابقه اش پیام داد که آقا بیا بک بزنیمو اینا (اها راستی اولین رابطه اش با دوستم بود و تو این یه سالم که وضعیت این بود اصلا وارد رابطه نشد . از این مطمئنم)دوستمم قبول کرد . البته اینم بگم که اصلا دوستم از این آدم های نیست که پول براش مهم باشه . الان مشکل اش اینکه نمیدونه پسرعه واقعا دوسش داره یا نه ؟

میگه بخاطر سنشو ایناست . 

ولی با توجه به اینکه چند باری هم پسرعه اومده جلو مدرسه تا از دور ببینتش من فک میکنم دوسش داره واقعا. 

الان نظر شما چیه؟

نظر من اینه که تف بر شانس من😂

ما که از ته دلش خبرش نداریم ولی رفتاراش که نشون میده دوسش داره

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا ملاک دوست داشتن نیستن در طول مدت رابطه با شخصیت و رفتارش محبت کردن اهمیت دادن حامی بودن برخودش تو عصبانیت دوستت میتونه متوجه بشه که اون آقا حسش چیه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
پسرای ۱۸ ساله چون معمولا با کسی نبودن و اولین بارهاشون هست معمولا خیلی عاشق ترن و دل کندن براشون خیل ...

اره منو همسرم که از ۱۶ سالگی باهم بودیم هم اولین عشق من اون بود هم اولین عشق همسرم من بودم البته که منو همسرم قبل همدیگه هم رابطه داشتیم ولی در حد دوستی معمولی و حسی نبود توافقی رابطه رو کات کرده بودیم وقتی باهم آشنا شدیم رابطمون خیلی خیلی عمیق شد و وابستگی و عشق بوجود اومد و دیگه به ازدواج کشیدیم 😂😂الآنم همسرم هروقت دعوا میکنیم میگه ببین من که از تو کنده نمیشم ، منم در جوابش میگم میزنم خودمو میکشم اخرش از دستت بعد میگه نه نکش بیا بگو تا خودم بکشمت 😂😂😂😂😂🤍🤍