2777
2789
عنوان

عکس رنگی

41 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان من چندروز پیش عکس رنگی دادم میشه براتون تایپ کنم بهم توضیح بدید ک دقیقا مشکلم چیه و چقد جدیه ممنون..رحم دارای شکل و اندازه‌ طبیعی است،بداز تزریق ماده حاجب لوله های فالوپ دارای نماد ندولر بوده spillage جزئی در دو طرفه در انتهای انهادیده شد ک مطرح کننده درجاتی از چسبندگی میباشد...فقط میدونم دارای چسبندگیم و اگ میشه کسی سردر میاره برام توضیح بدید ممنونتون میشم❤️ 

سلام عزیز جان خیلی کم چسبندگی داشتی اگر تو اقدام بودی باردار نشدی برا همون احتمالا باهمین عکس رنگی چ ...

تورو خدا...قربونت برم اینقد استرس داشتم اونجا هم خانوم دکتر ترسوندن خیلی ترسیدم گفتم یعنی چی میشه خدا خیرت بده ک گفتی جزئی فک کردم شدیده دارم دارو میخورم برام دعا کن خیلی ممنون ک امیدوارم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا...قربونت برم اینقد استرس داشتم اونجا هم خانوم دکتر ترسوندن خیلی ترسیدم گفتم یعنی چی میشه خد ...

معمولا جزئی ها بعد همون عکس رنگی رفع میشه و طی یک الی دوماه بعدش باردار میشی 

خیلیا اینجا بعد عکس رنگی باردار شدن 

معمولا جزئی ها بعد همون عکس رنگی رفع میشه و طی یک الی دوماه بعدش باردار میشی خیلیا اینجا بعد عکس رنگ ...

خداکنه خدا از دهنت بشنوه دکتر دارو داده گفته ماه بدهم برم دوباره عکس رنگی ببینه برطرف شده یانه

خداکنه خدا از دهنت بشنوه دکتر دارو داده گفته ماه بدهم برم دوباره عکس رنگی ببینه برطرف شده یانه

معمولا بنا بر تشخیص میزان چسبندگی دکتر برای رفع کاملش 

داروی هورمونی میده یا جراحی میکنه ،فکر نکنم دارو بخورید دیگ چیزی بمونه