2777
2789
عنوان

پریناز تو کن چقد ناز شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 52 پست
چقدر امثال شما بی شخصیت و چیپ هستین آخه

ولش کن حتما خودش بی ریخته بهش حسودیش میشه

کلاغ نمیتونس جای طاووس باشه به همه میگف طاووس خرابه

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله تو هم مثل پریناز باشی.

بدبخت حسود تا دیدی همه دارن میگن نازه پریدی یه چرتی گفتی منم جوابتو دادم انرژی منفی ایشالا لال بشی. 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

حالا من که می‌دونم اثباتی برای حرفت نداری اما بابتش باید جواب پس بدی به خدا که تهمت میزنی همینقدر راحت و بی پروا 

تو از ۳۰۰ کیلومتری پریناز رد شدی که همچین حرفی میزنی؟

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بدبخت حسود تا دیدی همه دارن میگن نازه پریدی یه چرتی گفتی منم جوابتو دادم انرژی منفی ایشالا لال بشی.

وِلَکن

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نگاش کن الانه که بترکه

پسر هستم. متولد ۱۳۸۱. اگر لیاقت داشته باشم یه دختر خوب وارد زندگیم میشه.

من ازش خوشم می یاد.ولی میتونست حجابش بیشتر از اینا باشه.به خاطر حجابش متاسفم.

اخی متاسف نباش 💙💆🏻‍♀️

بیلاخ بیلاخ معلومه چقدر فشاری جایی که بیای از همجنس خودت دفاع کنی داری پشتش حرف میزنی؟ از ماست که برماست ثیکتیر کن حسوده تو باسن نرو 🫶🫶

یوخ یوخ یوخ 

هرگز از ادمهای خودفروخته و بی اصالت خوشم نمیاد اینا اکثرا همینن دستاوردشون برای کشور جز سیاهنمایی و ...

چی میگی؟ چرا گوز و ربط میدی به شقیقه میگم ناز شده بود من اصلا از این چرت و پرتا خبر ندارم

میشه دیگه نیای سایتهمه تاپیک ها که هستی و اظهار فضل میکنیلطفا دیگه نیا سایت تا همه راحت بشند از دستت ...

البته ما هم خیلی دلمون میخواد امثال شماها نیان سایت که هر تاپیکی رو بهم نریزن 

اما متاسفانه دست من و شما نیست که چه کسی بیاد سایت یا نه