2777
2789
عنوان

استرس شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 16 پست
عزيزم دركت ميكنم ، من خودم پنيك دارم ، گاهى خيلى عذاب ميكشم …… بيمارى هاى روحى گاهى خيلى سمج ميشن

اره خیلی واقعا زندگی رو خراب میکنه 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

عزيزم دركت ميكنم ، من خودم پنيك دارم ، گاهى خيلى عذاب ميكشم …… بيمارى هاى روحى گاهى خيلى سمج ميشن

اره واقعا خیلی

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دعا خوندن ، قرآن خوندن ، ذكر گفتن هم خيلى موثره علاوه بر دارو . مخصوصا ذكر لا اله الا الله . امتحان ...

مرسی گلم حتما