سلام دوستان به نظرتون حق با منه یا همسرم
همسر من رابطه اش با خانواده ام خوبه اما یه مشکلی که داره باغ پدرم یا مهمونی هایی که اعضای فامیلم داخلش هستن یا نمیاد یا خیلی سخت میاد منم معمولا نمیرم و ناراحتی ایجاد نمیکنم اما هر هفته باغ پدرشوهرم هستیم
دیروز مادرم زنگ زد که باهاشون بریم باغ برای یکی دو ساعت همسرم اول گفت میاد اما به شرط نهار منم اونها رو راضی کردم که نهار بریم بعد دوباره همسرم بهانه گرفت که بعد از ظهر بریم دیگه اونها هماهنگ کرده بودن بعد گیر داد که ما خیلی دیر بریم مثل همیشه که منم یکم اعصابم بهم ریخت گفتم بعد از یک سال باغ رفتن انقدر ادا در نیار بعد یه دفعه لج کرد گفت من نمیام خودت برو صد بار این جمله رو تکرار کرد و گفت واقعا نمیاد همیشه تو این شرایط به خانواده ام نمیگفتم رفتار های همسرم رو و لاپوشونی میکردم و با یه بهانه ای نمیرفتم اما دیگه واقعا نتونستم زنگ زدم مادرم و حقیقت رو گفتم که دوست نداره با ما بیاد و همش بهانه میگیره برای اومدن خودتون بیاید دنبال من همسرم اصلا انتظارش رو نداشت چون من هرگز مشکلات رو بروز نمیدادم و شدیدا بهش برخورد رو دوباره بحث جدال مادرم هم بهش زنگ زد کلی با مهربونی بهش گفت بیا بریم دوست داریم بعد از یک سال با هم بریم باغ که لج کرد و نیومد الان میگه اگه من نمیگفتم اونا بیان دنبال من می اومد باغ 😐در حالی که کلی به من گفته بود امکان نداره بیاد و خودم زنگ بزنم اونا بیان دنبال من منم دقیقا کاری که خواست رو کردم