2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

149 بازدید | 20 پست

سلام دوستان به نظرتون حق با منه یا همسرم 

همسر من رابطه اش با خانواده ام خوبه اما یه مشکلی که داره باغ پدرم یا مهمونی هایی که اعضای فامیلم داخلش هستن یا نمیاد یا خیلی سخت میاد منم معمولا نمیرم و ناراحتی ایجاد نمیکنم اما هر هفته باغ پدرشوهرم هستیم 

دیروز مادرم زنگ زد که باهاشون بریم باغ برای یکی دو ساعت همسرم اول گفت میاد اما به شرط نهار منم اونها رو راضی کردم که نهار بریم بعد دوباره همسرم بهانه گرفت که بعد از ظهر بریم دیگه اونها هماهنگ کرده بودن بعد گیر داد که ما خیلی دیر بریم مثل همیشه که منم یکم اعصابم بهم ریخت گفتم بعد از یک سال باغ رفتن انقدر ادا در نیار بعد یه دفعه لج کرد گفت من نمیام خودت برو صد بار این جمله رو تکرار کرد و گفت واقعا نمیاد همیشه تو این شرایط به خانواده ام نمیگفتم رفتار های همسرم رو و لاپوشونی میکردم و با یه بهانه ای نمیرفتم اما دیگه واقعا نتونستم زنگ زدم مادرم و حقیقت رو گفتم که دوست نداره با ما بیاد و همش بهانه میگیره برای اومدن خودتون بیاید دنبال من همسرم اصلا انتظارش رو نداشت چون من هرگز مشکلات رو بروز نمیدادم و شدیدا بهش برخورد رو دوباره بحث جدال مادرم هم بهش زنگ زد کلی با مهربونی بهش گفت بیا بریم دوست داریم بعد از یک سال با هم بریم باغ که لج کرد و نیومد الان میگه اگه من نمیگفتم اونا بیان دنبال من می اومد باغ 😐در حالی که کلی به من گفته بود امکان نداره بیاد و خودم زنگ بزنم اونا بیان دنبال من منم دقیقا کاری که خواست رو کردم

شیرازی اصیل🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا مریضن یه مریضی ک فقط برا خانواده ی خودشون یه وری غش میکنن هر چقدرن بهشون محبت میکنن طفلی پدرو مادر همسرشون بیشتر خودشونو میگیرن انگار چ ... هستن عتیقه ها،کلی گفتم استارتر ناراحت نشیا

ولشکن دیگم نه خودت بهش بگو نه مادرپدرت توام باغ پدر اون نرو

نمیشه من نرم اصلا تو کتش نمیره نرم هر هفته از صبح تا شب باغشونم میشورم میسابم میپزم 

شیرازی اصیل🥰
مردا مریضن یه مریضی ک فقط برا خانواده ی خودشون یه وری غش میکنن هر چقدرن بهشون محبت میکنن طفلی پدرو م ...

حالا همسرم مامانی نیست اصلا اما باعث فروپاشی روانی آدم میشه الانم من مقصر شدم که چرا زنگ زدم به مادرم گفتم حقیقت رو باید لاپوشونی میکردم میگفتم خودم حوصله ندارم برم 

شیرازی اصیل🥰
چرا اون نمیاد تو بری ؟ 😐از اول نمیومد توام نباید میرفتی

اخه خونه پدر و مادرم پنجشنبه ها میاد اما باغ رو نه نمیاد ماه پیش هم باغ گرفتن یه جای دیگه اجاره کردن با فامیلام بازم بهانه آورد که چون فلان عموم هست نمیاد و من خودم تنها رفتم 

شیرازی اصیل🥰

حس میکنم اینقدر لوسش کردی نازشو کشیدی اینطوری شده

ولش کن تو کوتاه نیا هر چی هم گفت بگو تو مگه خودت نگفتی پس الان چی میگی که میخوای یه بار فقط این ادهایی که در میاری رو در بیارم ببینی چطوریه

بهترین کار رو کردی... حالا رفتی برگشتی چی گفت تو تا الان هر چور دوست داشته بودی فکر کرده اختیار از خ ...

مجبور شدم دیگه بتی که ازش ساختم رو بشکنم اما عذاب وجدان دارم که چرا اختلاف رو پدر و مادرم فهمیدن و همسرم خیلی این موضوع بهش بر خورده اما دیگه نتونستم 

شیرازی اصیل🥰
اخه خونه پدر و مادرم پنجشنبه ها میاد اما باغ رو نه نمیاد ماه پیش هم باغ گرفتن یه جای دیگه اجاره کردن ...

الکی بهانه آوردم گفتم حالش خوب نیست نیومد 

شیرازی اصیل🥰
حس میکنم اینقدر لوسش کردی نازشو کشیدی اینطوری شدهولش کن تو کوتاه نیا هر چی هم گفت بگو تو مگه خودت نگ ...

اره دقیقا همین کار رو کردم باهام آشتی کرد منت کشی کرد اما میگه مقصر صد در صد منم و از دلش پاک نمیشه 

شیرازی اصیل🥰