2777
2789

من چند روز پیش ی عمل تنگی مجرا ادرار داشتم بعد وقتی به هوش اومدم مثانه خیلی پر بود او اتاق ریکاوری سرویس نداشتند فقط میتونستی از لگن استفاده کنی لگن قبل از عمل رفتم سرویس دیدم گذاشته بودن کف سرویس،بعد من گفتم سرویس دارم گفتن بع همراه میگیم بیاید واست لگن بزاره بعد مامانم همراهم بود دست گرفت به همون لگن ،بعد لباس ها و گوشی و کیفم هم دستش بود با همون دست ،دست گرفت بعد بع گوشیش دست زده بود بعد بع چادرش هم خودم دیدم دستش خورد بعدش لباس داد بهم بپوشم الان من موندم چطوری لون لباسا رو بشورم نو هم هست یبار بیشتر نپوشیدم اینم بگم من لگن استفاده نکردم چون تمییز نبود الانم مامانم بیاد خونه مون چندشم میشه میخام بپیچونم نیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پامو بذارم بیمارستان چه خودم بستری شم چه برای ملاقات همون جلو در ورودی کل لباسایی که تنم بوده درمیارم

دمپاییمو میپوشم و مستقیم با همون لباسا تو حموم میرم

اول لباسارو آب میکشم و بعد خودمو میشورم

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

خب انتظار داری بگیم لباسارو دور بنداز😁😉

خب بنداز تو ماشین لباسشویی یا اگه خیلی حساسی با دست بشور....

دیگه آب همه چیو تمیز میکنه

طرف بچه ش تو خونه میشاشه فرش رو با آب میشوره دوباره میندازه

حالا لباس که چیزی نیس🫠🙃