2821
2789
عنوان

افغانیها

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 20 پست
بسیار انسانهای فرهیخته و بافرهنگ و متمدن و حلال خور و تلاشگری هستند . ولی مهمونی تمومه .... نخود نخو ...

بعضبها متخصص واقعا اینها باید بمونن به درد کشورمون میخودن

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قیافه خاصی ندارن اغلب نژاد زرد محسوب میشن نژاد زرد از استان گلستان شروع میشه تا ترکمنستان و تاجیکستان و چین و مالزی ضمن اینکه افغانیا روزی هم وطن ما بودن و جدا شدن و زبان مشترک داریم 

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ما نمیگیم بدن ولی از کشورمون بیرون برن دیروز نشون میداد چند تا از مقامات رسمی افغانیا با ماشین های شیک وارد میدون نقش جهان شدن اونجا هیچ کسی حق ورود با خودرو نداره نمیدونم چه طور اینا اومدن از اون طرف میبرنشون فولاد مبارکه اصفهان ببینن 

فرمانروایی ک همدل مردم خویش نباشد سیه روزتر از همیشه سرنگون خواهد شد پس از قول من به جباران این جهان بگویید که از ظلمت خویش حتی پلاس پاره ای به گور نخواهند برد... "کوروش بزرگ"

چه خوب چه بد باید برن یه وجب از اینجا رو هم به کسی نمیدیم حتی اگر فرشته الهی باشه

والا جوونای ما مثل گل پرپر شدن برای امنیت کشور بعد این قوم هزار رنگ که خودشون با خودشون سرجنگ دارن اومدن مملکت نا رو ناامن کردن

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

افرین. حالا که انقدر خوبن. برن مملکت خودشون رو اباد کنند. ما هم خوشحال میشیم. اب نداریم برق نداریم گاز نداریم چند  میلیون افغان سرمایه کشور ما رو دارن استفاده میکنن

راضی باش به رضای خدا