2777
2789
عنوان

برام جالب بود

64 بازدید | 5 پست

پدرشوهرم مرد خیلی خوب ومومنیه اونرور دیدم داشت فاتحه میخوند دیدم داره اسم  خودشو میگه گفتم بابا براکی میخونی گفت من سالهاست برای خودم فاتحه میخونم  پنج سنبه ها 🥺 باورمیکنید صورتش نورانیه نگاهش که میکنی پراز ارامش و پاکیه

ای بابا طفلک

خدا حفظش کنه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دلم سوخت بوسیدمش گفتم اینجوری نگو☹

حالا پدرشوهر من فقط اماما رو فحش میده کافر شده انگار دیگه اعتقاداتشو از دست داده

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

همیشه اینجوری بوده؟

نمیدونم از قبلش اطلاعی ندارم فعلا که اینجوریه 

آها اینو می‌دونم که کربلا رفته 

شاید بعد یه تایمی اینطوری شده