2777
2789
عنوان

خوش به حال دخترای خوشگل 😔😔😔❗

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگل بدشانس هم زیاد هس

ضرب المثلش هم هس که میگه سیب سرخ سی دست چلاق 

و برعکسش من دختر خیلی معمولی از همه لحاظ دیدم که ی شوهر همه چی تموم داره 

شما عم بلاخره دل یکیو میبری نگران نباش ولی اگه با اخلاق باشی عاشقت میشه

اینو از زبون شوهرم و هزار مرد دیگه مبگم.ظاهر زن فقط اولش مهمه بعد اگه اخلاق نداشته باشه مفت نمی ارزه ...

آره ولی اول ظاهر و میبینن بعد جذب اخلاق میشن عزیزم :)

؟؟ 

دقیقا هر کیم میگه نه گوه میخوره. 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من زیاد زشت نیستما جذاب و تو دل برو هم هستم ولی بی نقصم نبودم هیچوقت  بینیم عمله و به جز چشم درشت و مژه های بلند واقعا امتیاز دیگه نداشتم 

یکیو میشناسم خیییلی بی نقصه خیلی هم موفقه خیلیییییی دکتر قلب دختره وقتی نگاش میکنم میگم خدایا این هیچی تو قیافه کم نداره !! با اینکه چشماش به زیبایی چشمای من نیس ولی به حدی زیباس که واقعا واژه خشکل براش کم میاره..... به خاطر قیافه و تحصیلاتش  همیشه دوستای سطح بالا پیدا میکرد دوس پسر و خواستگارای سطح بالا ... اکسش جراح شوهرش جراح ...... میگم خدایااااا خالق این همه زیبایی و عظمت خودتی و بس فقط ... 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

من مثلا خوشگلم خودم این حسو ندارم ولی وقتی میرم بیرون از نگاه بقیه ازینکه هرکسی رد میشه میگه چقد خوشگلی یا اطرافیان میگن متوجه میشم

ولی هیچوقت شانس نداشتم هیچوقت 

هیچوقت کسی منو بخاطر خودم نخاست هرکی اومد تو زندگیم یه ضربه ای زد و رفت بقول مامانم به خوشگلی نیست به شانسه

آره ولی اول ظاهر و میبینن بعد جذب اخلاق میشن عزیزم :)

بلاغره شما هم باب سلیقه یکی هستین و قطعا کسی خوشش میاد ازتون 

شاید از نظر خودت قشنگ نباشی سلیقه ها متفاوته 

من خودم ظاهر متوسط دارم و اخلاق بد و تند 

واسه همین دارم دل شوهرمو میزنم

فقط با یه جای صحبتت موافق نیستمخوشبختی واقعی اصلا ربطی نداره به ظاهرشاید در ظاهر اون پسر پولداره بره ...

هست... 

کسی که قیافه خوبی نداره اصلا خواستگار نداره و اگرم داشته باشه یکی دو مورده و دست و بالش برای انتخاب بسته ست 

اما خوشگلا هزار نفر براشون صف میبندن و گزینه های خوبی میتونن داشته باشن و فقط نیاز به کمی دقت هست که کیس مناسبی انتخاب کنن 

؟؟ 

هست... کسی که قیافه خوبی نداره اصلا خواستگار نداره و اگرم داشته باشه یکی دو مورده و دست و بالش برای ...

عزیزم حرفت درسته ولی تضمینی نیس من خیلی خواستگار داشتم بهترین انتخاب رو هم کردم از نظر همه

شوهرمم ایده آله هرکی ببینه حسرت میخوره

اما خوشبخت نیستم

لامصب زیبایی حتی تو شغل آدم هم تاثیر داره دیدم که میگم بخدا دو نفر با یک حرفه و هنر تو یه محیط کا ...

دقیقا انگار یه امتیازه. 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من زیاد زشت نیستما جذاب و تو دل برو هم هستم ولی بی نقصم نبودم هیچوقت بینیم عمله و به جز چشم درشت و ...

آره واقعا 

ولی بنظرم حسرت اونو نخور، چون توم زیبایی 

من زیبا نیستم 

؟؟ 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792