2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندیم .باعث شی 

امیر عباس گلاب صد سال تنهایی

هندی

Tauba Tauba – Karan Aujla

Sajna – Darshan Raval 

MANIAC – Yo Yo Honey Singh 

خارجی جایزه گرفته و عاشقانه هست

"Birds of a Feather" – Billie Eilish

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

ندیم .باعث شی امیر عباس گلاب صد سال تنهاییهندیTauba Tauba – Karan AujlaSajna – Darshan Raval MANIAC ...

چت gpt برات زدم خودت بزن زیاد میازه بالا

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

چندتا آهنگ قدیمی بگم؟!

منم فرزند کوروش ز اسطوره پادشاهان نیک ایران ، منم فرزند آرش کمان گیر ز اسطوره کمان گیران ایران ، منم فرزند آریوبرزن ز اسطوره فداکاران ایران ، منم فرزند بانو آرتمیس ز اسطوره دریانوردان ایران ، منم فرزند بی بی مریم بختیاری ز اسطوره بانوهای شجاع ایران ، منم فرزند فردوسی ز اسطوره شاعران و نویسنده های ایران ، منم فرزند ابو علی سینا ز اسطوره دانشمدان ایران...✨ایران، ای گهواره تمدن، قصه ات قصه ی دردی دیرینه است. از روزگارانی که کوروش، آن نامدار تاریخ، بذر عدالت را کاشت تا امروز، راه درازی از فراز و نشیب طی کردهایم. آن شکوه باستانی، حالا زیر غبار رنج پنهان مانده. سختی امروز، حکایتی دیگر است. بی پولی، چون سایه ای سیاه، بر زندگی مردم چنبره زده. نان از سفرهها رفته و دلها پر از تشویش فرداست. آزادی، واژهای که در زمان کوروش معنای دیگری داشت، اکنون گمشدهای است که در پس دیوارهای بلند زندانها و سکوتهای اجباری دنبالش میگردیم......حاکمان این روزگار، گویی تاریخ را از یاد بردهاند، یا شاید نخواسته اند که بیاموزند. ظلمشان آشناست، اما مقاومت ما همیشگی.....این سرگذشت تلخ شاید طولانی باشد، اما در دل هر ایرانی، یاد آن شکوه و امید به بازگشت آن آزادی، چون آتشی زیر خاکستر زنده است. این خاک هرگز تسلیم نخواهد شد.

جونز بابا😄🙏🏻

سلیقه خودم اهنگ ولی از دور از تهی و تتلو 

بگو 💕

آهنگ دهاتی

آهنگ گیسو

آهنگ شب انتطار

آهنگ گفته بودم عاشقم حرفمو پس میگیرم

آهنگ پسر ایرونی 

آهنگ آرزومه

آهنگ سلطان قلب ها

آهنگ صبر ایوب 

آهنگ به من بگو بی وفا

آهنگ دوست سابقمی

آهنگ شکایت از سوگند

آهنگ ی روزی میخواستم اما 

آهنگ بریم دریا نوان

آهنگ می‌پرسی تا کی

آهنگ هزار و یک شب

آهنگ عقرب زلف کجت

آهنگ منو تنها نزار

آهنگ خانم خانما

آهنگ گل زردوم از نامجو 

آهنگ لیلی و مجنون 

آهنگ حضرت عشق

آهنگ دوست دارم محسن یگانه

آهنگ امروز از هم گسستم

آهنگ همه یار دارن و بی یار ماییم

اهنگ آخر شب تا آخر شب

آهنگ اره تو رو پیدا میکنم

آهنگ اومدم از تتلو

آهنگ یار دلارام پازل باند و حمید هیراد

آهنگ تو بازار مکاره

آهنگ کی بهتر از تو 

آهنگ تو رو دیدم خدا خندید از شاهرخ 

آهنگ طرمه و اطلس 

آهنگ قلک از غزل شاکری 

آهنگ سیمین بری

آهنگ کوک حالم

آهنگ دامن کشان

آهنگ من پرنده رهایم

آهنگ نگران منی

آهنگ دیوانه 

آهنگ دلشکسته 

آهنگ ای جان 

آهنگ من یه دیونم

آهنگ نی نی چشات شاهرخ 

آهنگ یک نفس ای پیک سحری از شجریان

آهنگ دختر بندری شهرام کاشانی 

آهنگ من برات یار میشم

آهنگ دور  از نفست

آهنگ دلم گرفته

آهنگ دلم یواش یواش 

آهنگ دوباره دل

آهنگ مهراب جواد یساری

آهنگ توی هر شهر غریبی

آهنگ بی‌قرارم تو ات که

آهنگ ساعت عشق

آهنگ  تو که چشمات خیلی قشنگیه

آهنگ عزیزم غصه نخور زندگی با ماس

آهنگ یاسمن

آهنگ دنیا دیگه مثل تو نداره

آهنگ تمامی دینم 

آهنگ مداد رنگی 

آهنگ یکی تو فکر عشقه

آهنگ عشقم رو با تو دیگه قسمت نمیکنم من

تموم شددد

منم فرزند کوروش ز اسطوره پادشاهان نیک ایران ، منم فرزند آرش کمان گیر ز اسطوره کمان گیران ایران ، منم فرزند آریوبرزن ز اسطوره فداکاران ایران ، منم فرزند بانو آرتمیس ز اسطوره دریانوردان ایران ، منم فرزند بی بی مریم بختیاری ز اسطوره بانوهای شجاع ایران ، منم فرزند فردوسی ز اسطوره شاعران و نویسنده های ایران ، منم فرزند ابو علی سینا ز اسطوره دانشمدان ایران...✨ایران، ای گهواره تمدن، قصه ات قصه ی دردی دیرینه است. از روزگارانی که کوروش، آن نامدار تاریخ، بذر عدالت را کاشت تا امروز، راه درازی از فراز و نشیب طی کردهایم. آن شکوه باستانی، حالا زیر غبار رنج پنهان مانده. سختی امروز، حکایتی دیگر است. بی پولی، چون سایه ای سیاه، بر زندگی مردم چنبره زده. نان از سفرهها رفته و دلها پر از تشویش فرداست. آزادی، واژهای که در زمان کوروش معنای دیگری داشت، اکنون گمشدهای است که در پس دیوارهای بلند زندانها و سکوتهای اجباری دنبالش میگردیم......حاکمان این روزگار، گویی تاریخ را از یاد بردهاند، یا شاید نخواسته اند که بیاموزند. ظلمشان آشناست، اما مقاومت ما همیشگی.....این سرگذشت تلخ شاید طولانی باشد، اما در دل هر ایرانی، یاد آن شکوه و امید به بازگشت آن آزادی، چون آتشی زیر خاکستر زنده است. این خاک هرگز تسلیم نخواهد شد.

آهنگ دهاتیآهنگ گیسوآهنگ شب انتطارآهنگ گفته بودم عاشقم حرفمو پس میگیرمآهنگ پسر ایرونی آهنگ آرزومهآهنگ ...

یکم از آهنگ هامو گفنم